Cauta

Cîțu a făcut anunțul, de la Constanța: Fără mască pe plajă începând de la 1 iunie. Cu o condiție – VIDEO

Cîțu a făcut anunțul, de la Constanța: Fără mască pe plajă începând de la 1 iunie. Cu o condiție - VIDEO

Cum nu sunt puțini românii care se gândesc deja la vacanța de vară și la perspectiva unui concediu pe litoralul autohton, s-au aflat noutăți de la premierul Cîțu, cu privire la planurile privind redeschiderea sezonului estival.

După ce a discutat, joi, cu reprezentanții sectorului HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele), Florin Cîțu a anunțat, de la Constanța, ce se are în vedere în această privință. Șeful Guvernului a vorbit despre două etape de relaxare, a doua de la 1 august.

”După un an de zile de pandemie, vreau să arătăm că putem să redeschidem în această vară sezonul estival și în siguranţă. (…) Am discutat mai multe măsuri. Din partea industriei am primit propuneri şi soluţii – soluții foarte bune, pe care le vom pune mâine în discuţie în Comitetul interministerial şi promisiunea mea este că vom avea aceste soluţii la timp, aprobate, ca să putem să începem de la 1 iunie o primă etapă de relaxare şi bineînțeles a doua etapă la 1 august. Toată lumea a înţeles că nu putem să redeschidem total de la 1 iunie”, a fost auzit spunând Florin Cîțu.

Fără mască pe plajă începând de la 1 iunie, dar cu distanțare între șezlonguri

Totodată, șeful Executivului a făcut un anunț cu privire la renunțarea la purtarea măștii, pe plajă. Cu o condiție – aceea a păstrării distanței la nivel de șezlonguri.

”Cred că pentru 1 iunie putem să vorbim deja de eliminarea purtatului măștii pe plajă. Deci aici este un consens. Am venit bineînțeles cu o condiție, o distanțare pe plajă între șezlonguri, cu care industria este de acord. Dar cred că această condiție minimă putem deja să o anunțăm – fără mască pe plajă începând de la 1 iunie”, a punctat Florin Cîțu.

Ultimele stiri

  • Scandal la Mangalia: Repetă Mohammad Murad rețeta ilegală din 2020?
  • PSD continuă să aloce fonduri uriașe pentru a păstra ritmul investițiilor în infrastructură
  • Horoscop luna iunie 2024 – pentru toate zodiile. Noroc şi reuşite în multe activităţi. Planurile de călătorie ţin capul de afiş
  • Românii care îşi pot pierde „leafa” din cauza noilor prevederi din Legea Pensiilor 2024. Seniorii care riscă să rămână fără bani
  • Planul Oficial al lui Sebastian Burduja pentru București, dezvăluit românilor din Capitală
  • Zile libere legale pentru români în luna iunie 2024. Cei mai mulţi au 3, dar există şi norocoşi care primesc 4
  • Veşti proaste despre Kate Middleton după anunţul că se luptă cu cancerul!
  • Traian Băsescu, avertisment pentru Klaus Iohannis: „Liderii statelor NATO se feresc să fie șantajați”
  • Guvernul României, pus la colţ! Trebuie să plătească 42 de milioane de euro către băieţii deştepţi din energie
  • Mai este profitabil să investeşti într-un apartament, în 2024? Ce câştig îţi poate aduce o afacere în imobiliare
  • Exit mobile version