Cauta

Ciolacu, pe un ton categoric: „Exclus ca eu vreodată să susţin vaccinarea obligatorie/Cel care nu se vaccinează trebuie să…” – VIDEO

Ciolacu, pe un ton categoric: „Exclus ca eu vreodată să susţin vaccinarea obligatorie/Cel care nu se vaccinează trebuie să...” - VIDEO

Ciolacu, pe un ton categoric: „Exclus ca eu vreodată să susţin vaccinarea obligatorie/Cel care nu se vaccinează trebuie să...” - VIDEO

Liderul PSD se arată a fi cât se poate de categoric pe un subiect de interes pentru români, în actualul context generat de noul coronavirus, în care se discută frecvent despre vaccinarea împotriva COVID-19 și despre restricțiile menite să împiedice pe cât de mult posibil răspândirea SARS – CoV – 2.

„Exclus ca eu vreodată să susţin vaccinarea obligatorie. Eu personal. Urmăriţi aşa, din activitatea mea politică, când am spus ceva şi am încălcat acel lucru”, a susținut Marcel Ciolacu, miercuri seară, pe 1 decembrie, la România TV.

Precizările lui Ciolacu – politicianul care ocupă a treia funcție în stat, fiind președinte al Camerei Deputaților – vin în contextul recentelor declarații făcute de către șefa Comisiei Europene, pe acest subiect – VEZI AICI.

Preşedinta Comisiei (Ursula von der Leyen – n.r.) are dreptul la o opinie. Eu am trăit sub comunism, când toate lucrurile se impuneau. Cred în continuare şi cu convingere că nu trebuie impusă vaccinarea obligatorie. Este dreptul fiecăruia să decidă”, a mai declarat Ciolacu.

Șeful PSD: „M-am vaccinat de trei ori, mă uit în fiecare seară să văd dacă am solzi”

Liderul PSD a mai punctat că s-a vaccinat cu schemă completă. „Eu m-am vaccinat de trei ori, mă uit în fiecare seară să văd dacă am solzi, coadă sau degete mai lungi. Nu, nu s-a întâmplat, sunt la fel de sănătos”, a punctat, cu o tentă vădit ironică, Marcel Ciolacu.

Politicianul a ales, însă, să mai sublinieze un lucru, de această dată în privința celor care aleg să nu meargă să-ți facă vaccinul. „Cu adevărat, cel care nu se vaccinează trebuie să respecte şi dreptul meu la viaţă. El va avea mai multe lucruri de respectat decât de către mine, care m-am vaccinat”, a ținut să sublinieze Ciolacu.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • USR – și falimentul este garantat!
  • SUA și China, pe cale să înceapă „decuplarea”?
  • Revoluția engleză anti-VAR se propagă în Europa?!
  • Ce înseamnă să te pui cu Rusia. Băncile occidentale trag ponoasele
  • „Bogăția discretă”: strategia menită să evite ochii curioși
  • Sancțiunile sunt doar pentru fraieri. Companiile din UE se îmbogățesc din afacerile cu Rusia
  • Nimic nu se pierde, totul se transformă. Apa din haznale trebuie folosită în agricultură
  • De la New York la Tokyo: piețele bursiere, creștere record
  • China cucerește porturile lumii
  • Exit mobile version