AcasăNewsProfeţia APOCALIPTICĂ a unui stareţ din Neamţ: "După vaccinare, pielea oamenilor se...

Profeţia APOCALIPTICĂ a unui stareţ din Neamţ: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi ca la pești!” (VIDEO)

staretul din NeamtProfeţia APOCALIPTICĂ a unui stareţ din Neamţ: "După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi ca la pești!"

Preotul stareț al unei mănăstiri din județul Neamț a ținut un discurs violent anti-vaccin. În încercarea de a-i convinge pe enoriași să nu se vaccineze, preotul le-a spus că administrarea serului „va favoriza apariția solzilor pe corpul uman”.

După vaccinare după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală pielea oamenilor se va umple de solzi ca la pești. Nu va exista nicio explicație cu privire la originea acestei noi boli mortale care va afecta sistemul imunitar”, le-a spus preotul enoriașilor.

Cum a reacţionat BOR?

Biserica Ortodoxă Română a respins categoric discursul anti-vaccinist al preotului nemțean.

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR, a declarat că ”Biserica Ortodoxă și celelalte culte religioase din România sprijină actul curat de informare cu privire la vaccinare (act care nu e o campanie a Bisericii, ci o reacție a bunului-simț) și îndeamnă la formarea unei opțiuni personale la adăpost de dezinformare.

Faptul ca există persoane, inclusiv clerici precum acest părinte stareț, care, departe de lumea reală a informației medicale, nu împărtășesc această poziție normală, rațională, poziție care nu are si nu poate avea nicio conotație religioasă sau teologică, spune multe despre gradul de adecvare la realitate al acestora.

Amestecarea apocaliptică a vaccinării cu credința și teologia, confundarea aberantă a planurilor, punerea in opoziție a credinței cu rațiunea, a Tainelor Bisericii cu actele medicale, toate acestea si multe alte confuzii alimentate și preluate delirant de (pe) site-uri conspiraționiste care dezinformează programatic, nu se intersectează niciodată cu realismul creștin și cu atitudinea echilibrată a Bisericii.

Cred că, din fericire, impactul lor este si va rămâne minor in societate”.

 

author avatar
Andrei Ștefan
576 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai Banescule, bai sluga lui Satan in biserica, pe cine crezi ca prostesti tu, bai dementule ipocrit ? 🙂 Speram sa dai coltul cat mai repede, bai coruptule !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger