AcasăNewsUrsula von der Leyen prevesteşte ceea ce mulţi anticipau. Asta va stârni...

Ursula von der Leyen prevesteşte ceea ce mulţi anticipau. Asta va stârni un RĂZBOI în Europa! (VIDEO)

von der Leyen ursulaUrsula von der Leyen prevesteşte ceea ce mulţi anticipau. Asta va stârni un RĂZBOI în Europa!

Şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, consideră că Uniunea Europeană ar trebui să discute dacă va fi necesară vaccinarea obligatorie pentru a ajuta la combaterea creșterii cazurilor de Covid-19, precum și a noii variante Omicron.

Cred că este de înțeles și potrivit să deschidem această discuție acum – cum putem încuraja și, eventual, să ne gândim la vaccinarea obligatorie în Uniunea Europeană”, a spus ea.

Şi cancelarul Germaniei vrea vaccinarea obligatorie

Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, și-a exprimat sprijinul pentru ca vaccinul împotriva Covid-19 să fie obligatoriu și a cerut un vot parlamentar asupra planului. Grecia, între timp, impune o amendă lunară de 100 de euro persoanelor de peste 60 de ani care nu sunt vaccinate, numind-o taxă de sănătate.

UE nu are autoritatea de a impune mandate de vaccinare, dar poate încerca să aducă statele membre împreună pentru a conveni asupra unei abordări comune.

Se întrunesc miniștrii sănătății din UE

Miniștrii sănătății se vor întâlni marți pentru a discuta despre situația Covid, iar liderii UE o vor aborda la următorul summit programat pe 16 decembrie, a adăugat oficialul.

Von der Leyen a menționat că 77% dintre adulții din UE sunt vaccinați și că vaccinarea completă și utilizarea pe scară largă a vaccinurilor de rapel rămân cea mai bună modalitate de a lupta împotriva pandemiei.

 

author avatar
Andrei Ștefan
2.531 afisari

29 COMENTARII

  1. ASSASSINII, ASSASSINII, ASSASSINII astia, PSSIHOPAȚII astia trebuie terminați! Pentru spiritul de conservare al oamenilor normali la cap dar si ca o masura igienică, infestează aerul, sunt super-TOXICI. Pe fruntea astora trebuie lipit mesajul ” PERICOL DE MOARTE ” si CRANIUL CU OASSELE.

    • Deja cad oameni pe strada si mor de infarct. Toti sunt vaccinati. Asta este GENOCID.

  2. Vezi ca urmezi , in Rusia , calugarul Serghein a primit 3 ani si jumatate inchisoare pentru incitare la actiuni sinucigase si incalcarea libertatii de constiinta . Indemna adeptii sa nu se vaccineze , sa nu respecte restrictiile de izolare in timp ce se baricada intr-o manastire de langa Ekaterinburg cu sustinatori de-ai sai . Citeste in National , poate-ti vine mintea la cap .

    • Si unde vezi tu „incalcarea” libertatii de constiinta in cazul Serghei ? Calugarul INDEMNA adeptii sa nu primeasca otrava , INSA imputita asta si degeneratii intunecatului Apus calca in copite orice drept uman si universal , trecand acum de la santaj si segregare la actiuni de forta.

  3. De ce v ati dezis de hitler dupa expetimentul lui daca acum tot minti nemtesti vor sa impuna cu forta experimente medicale???? Voi suntteti cei numiti blestematii Tatalui inCartea Sfanta si nu trebuiti decat starpiti ca alta cale nu este.

  4. O cautam si la Bruxelles si taiem gatul cu bomfaierul futelnitei marionete atarnata in fata natiunilor de Cabala Diabolica ! Moarrte Cabalei 666 ! Moarrte cuhrrvelor de la Davos ! Moarrte mafiei sekuriste !

    • Mamuku e pe centura dupa cabaline diabolice zburlite , n-are liber nici in ziua de Craciun .

  5. eu ii prevestesc , puscaria dupa smenul cu pfizer ! e normal sa conduca Europa , chiar daca e o marioneta , o individa cu asemenea banuieli ?

      • Costea, parazit imputit platit gras din impozite si imprumuturi ,vine si perioada in care va crapam cu sete capatanile. Ai sa faci potpuriu la leviere si caramizi .

        • Aristotele , ai terminat de crapat cu placile dentare capatanile motatilor de pe santurile Rabnitei ?

  6. Până astăzi au scăpat în presă două contracte dintre P fizer și ministerele sănătății (Albania și încă o țară din America Latină). Sunt aproape identice ca număr de pagini și conținut. În contracte producătorul recunoaște negru pe alb că nu cunoaște nici eficiența vaccinurilor și nici efectele adverse pe termen mediu și lung și că, deasemenea nu-și asumă nici o responsabilitate în ce privește aceste efecte. Mai mult, guvernele se angajează să nu mențină pe piață alte tratamente ale bolii covid, să plătească întreaga cantitate de vaccinuri livrată de producător indiferent că o utilizează sau nu și să apere producătorul în cazul existenței unor reclamații în justiție. Tot în contracte se stipulează că procesele vor avea loc numai în limba engleză și la New York, pe apărarea și cheltuiala guvernelor iar dacă producătorul constată că guvernele nu fac bine această apărare, atunci P fizer va prelua propria apărare dar cheltuielile și despăgubirile rămân tot în sarcina guvernelor. Contractele rămân secretizate timp de 10 ani. No, vaccinează-te acuma!

    • Bine de stiut!
      In sfarsit o stire care atentioneaza despre 3 incalcari ale Eticii: Etica in business (comercializarea unui produs netestat), Etica in medicina (/ Pharma) si Etica din perspectiva instituirii unor clauze monopoliste. Cui sa te plangi!?

  7. @ De unde dracu tipăresc europenii de la UE bani ca să împrumute statele membre să își plătească armate să facă ce zice Ursula, ?

  8. Am și eu o întrebare pentru Ursuloaia. Dacă nevaccinații nu mai pot umbla teleleu prin lumea largă, cine răspândește carcalacu cu mutații cu tot? Oare nu vaccinații? Atunci de ce să ne vaccinăm? Ca să-i intre la bărbat-su în paporniță comisionul de performanță cât mai baban? Suntem niste proști că-i mai suportăm pe ăștia, că ar merita toți să fie injectați cu cianură!

  9. Eu am un mesaj pt Kurveshii. Madam procoror,cand piticu meu ai sa ,,dekapezi,, si niste ursuloaice sau ceva nemti pe acolo? Sau tu te-ai profesionalizat numai pe romani?

  10. Un idiot mi-a folosit pseudonimul sa ma incite sa postez. Spun decât atât, postacii au dreptate, serviciile sunt implicate pana în gat cu ordin de la mama CIA, se urmărește blocarea și falimentarea UE, clauzele contractelor explica lipsa criminala a antiviralele de pe piața, cu excepția tarilor ai căror conducători au cohones. Timpul va rezolv a totul când „vaccinul” va „vorbi” și cei vinovați vor plăti.

  11. Nazista aia de Ursula von der Lies (MInciuni) stie bine ce face, o doare fix in pix daca incepe razboiul civil peste tot in Occident, ea tot o nazista imputita o sa ramana, o doare in basca de oamenii simpli, ea face parte din elitele globaliste, deci o sa fie si ea vanata cand va veni vremea !! Jos cu Maskarada Nazista-Progresista !! Moarte tuturor colaboratorilor regimurilor naziste din Europa !! Sieg Heil, Sieg Heil, Arbidol Macht Frei 🙂

  12. Oamenii trebuie sa se uneasca impotriva acestor psihopati degenerati si nenorociti. Ce sanse pot avea acesti oameni impotriva unui popor unit ?
    Desigur ei sunt uniti si conspira impotriva noastra. Ce se poate spune despre noi ?
    Nu mai conteaza ceea ce fac ei, bine sau rau si chiar daca ne ignora, pentru ca stim cine sunt ei si stim ca nu exista speranta de schimbare pentru asemenea specimene. Tocmai de aceea ei trebuie inlaturati de la putere si pedepsiti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger