Cauta

Ce notă dă Rafila mandatului său de ministru/Vrea să candideze la alegerile europarlamentare – VIDEO

sursa foto: Alexandru Rafila/Facebook

Actualul ministru al Sănătății vrea să candideze la alegerile europarlamentare, motiv pentru care și-a depus candidatura la organizația PSD din Sectorul 2.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat marţi că şi-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare la organizaţia PSD Sector 2 şi urmează o decizie a PSD Bucureşti.

Actualul oficial din Guvern că e foarte bine să vină cineva şi din zona sănătăţii în Parlamentul European. Pe de altă parte, acesta a spus că îşi acordă nota 9 plus pentru mandatul de ministru.

De ce vrea să candideze la europarlamentare

Ministrul Sănătăţii a declarat, marți seară, 13 februarie, la Prima News că şi-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare, la organizaţia PSD Sector 2 şi că urmează o decizie a PSD Bucureşti, care va trimite propunerile la centru.

„De ce o fac? Pentru că eu consider că am suficientă experienţă şi în administraţie şi în relaţiile internaţionale”, a declarat Alexandru Rafila, adăugând că România va beneficia în perioada următoare de multe fonduri europene şi s-ar bucura să ajute ca aceşti bani pentru sănătate să fie folosiţi.

Rafila a mai spus că e foarte bine să vină cineva şi din zona sănătăţii în Parlamentul European, arătând că este mai puţin legat de o carieră politică.

Întrebat pe cine ar recomanda pentru funcţia de ministru, dacă va fi ales în Parlamentul European, adică la Bruxelles, Rafila a spus că trebuie să fie o persoană „tânără, dinamică”, care cunoaşte proiectele importante din România şi cu credibilitate, acestea fiind elementele necesare unui ministru al Sănătății.

Rafila: Îmi acord nota 9 plus

Întrebat ce notă și-ar da pentru mandatul de ministru, Rafila a spus că este foarte greu să fie obiectiv şi că beneficiarii sistemului de sănătate din România trebuie să facă această evaluare.

„Din punct de vedere al sincerităţii, echilibrului, dorinţei de a face bine, (…) pot fără niciun fel de problemă să îmi acord nota 9 plus”, a completat actualul ministru al Sănătății.

Ultimele stiri

  • Joe Biden, ameninţat cu punerea sub acuzare! Liderului de la Casa Albă i se aduc acuze foarte grave
  • Pensionarii vor întoarce banii cu lopata. Categoria care are dreptul la dublă recalculare. Vezi dacă eşti pe lista lor!
  • Coşul de cumpărături al lui Marcel Ciolacu s-a scumpit mult în doar câteva luni. Cu 100 lei nu te mai desurci!
  • Cu Lamborghini-ul către un nou mandat la şefia CJ Prahova? PSD, atac la Iulian Dumitrescu (FOTO)
  • Horoscop – sâmbătă, 11 mai 2024. Trebuie să gestionaţi mai bine situaţiile stresante!
  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • VIDEO. Un autobuz cu pasageri a căzut într-un râu, în Sankt Petersburg. Bilanțul victimelor/Imagini de la fața locului
  • Șeful ELCEN a ieșit cu cifre: „Datoria Termoenergetica la ELCEN este de un miliard de lei”
  • Rareș Bogdan, despre situația PNL: „Astăzi, niciun sondaj nu ne mai coboară sub 25%”
  • Mihai Albu, diagnosticat cu cancer. Designerul a fost operat/Primul mesaj al fostei soții, Iulia Albu: „Este o luptă grea în care…”
  • Exit mobile version