Cauta

Ala micu’ se da mare: PC nu fuzioneaza cu nimeni!

Liderul PC, Daniel Constantin, exclude hotarat varianta fuzionarii cu orice alt partid, atata vreme cat conservatorii vor fi pastoriti de el.

Liderul PC, Daniel Constantin, exclude hotarat varianta fuzionarii cu orice alt partid, atata vreme cat conservatorii vor fi pastoriti de el. Precizarea a fost facuta in contextul informatiilor referitoare la o fuziune care ar paste PC-ul, cu PLR-ul lui Calin Popescu Tariceanu. ”Nu a intrat niciodata in discutie asa ceva si nu se va intra in discutie cat voi fi eu presedinte al PC - sa facem o fuziune cu partidul lui Tariceanu sau cu partidul lui Ponta sau cu partidul altcuiva (...) Discutiile cu partidul domnului Tariceanu au avut la baza o colaborare parlamentara si atat, nimic mai mult”, a pus Constantin lucrurile la punct. In plus, Daniel Constantin a tinut sa bata obrazul marilor partide, pe care le acuza sa s-au ”servit” fara jena din PC: ”Oameni care au fost promovati de partidul asta, asa mic cum este el, azi sunt prin alte partide. Daca ma uit la PNL, la PSD, la alte partide, vad ca PC a fost o pepiniera de oameni importanti pentru aceste partide”.

Precizarea a fost facuta in contextul informatiilor referitoare la o fuziune care ar paste PC-ul, cu PLR-ul lui Calin Popescu Tariceanu. ”Nu a intrat niciodata in discutie asa ceva si nu se va intra in discutie cat voi fi eu presedinte al PC – sa facem o fuziune cu partidul lui Tariceanu sau cu partidul lui Ponta sau cu partidul altcuiva (…) Discutiile cu partidul domnului Tariceanu au avut la baza o colaborare parlamentara si atat, nimic mai mult”, a pus Constantin lucrurile la punct. In plus, Daniel Constantin a tinut sa bata obrazul marilor partide, pe care le acuza sa s-au ”servit” fara jena din PC: ”Oameni care au fost promovati de partidul asta, asa mic cum este el, azi sunt prin alte partide. Daca ma uit la PNL, la PSD, la alte partide, vad ca PC a fost o pepiniera de oameni importanti pentru aceste partide”.

 

Ultimele stiri

  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Guvernele, în foame de bani: taxele pe mașinile electrice adaugă costuri pentru cumpărători
  • Ion Iliescu, un mesaj care a cutremurat Facebook: „Le mulţumesc angajaţilor SPP, foşti şi actuali…”/Ultimele vești despre starea fostului președinte
  • Washingtonul alege momentul nepotrivit pentru a provoca China
  • Fermecătorul Macron nu va avea succes cu Xi Jinping
  • O bătălie sângeroasă ar distrage atenția Rusiei de la Ucraina. Va supraviețui Putin?
  • Exit mobile version