Cauta

Teo Trandafir si fiica ei, Maia, se pregatesc de Craciun

Teo Trandafir si Maia, fetita ei, se pregatesc de Craciun. Cele doua au impodobit impreuna bradul, ca in fiecare an, in asteptarea Mosului.

Teo Trandafir si Maia (foto: captura AcasaTv)

Chiar daca acum se simte bine si abia asteapta sa vina Craciunul, pentru a sarbatori impreuna cu cea mai draga fiinta din viata sa, Maia, Teo Trandafir si-a amintit de perioada foarte grea cat a fost pe un pat de spital la Viena. Vedeta marturiseste ca l-a rugat pe Dumnezeu sa o faca bine pentru copilul ei, potrivit acasatv.ro. „Am aflat ca sansele au fost sub 5 la suta. Am auzit o singura voce, nu voci, prin care mi s-a spus spus ‘esti singura in incercarea asta'”, a povestit, emotionata, Teo Trandafir.  „Ideea e sa nu murim cand avem copii mici”, a adaugat Teo.

Fetita vedetei de televiziune i-a fost in permanenta alaturi mamei sale, de cand s-a intors acasa, de la Viena. Cea mica are grija ca mamei sale sa nu ii lipseasca nimic si sa se menajeze, pentru a nu mai avea nevoie de medici. „Am fost suta la suta sigura ca asta se va intampla, ca mami va fi ok. O iubesc cat cerul si pamantul la un loc”, a spus Maia, fetita in varsta de sapte ani a vedetei.

Maia nu i-a scris inca lui Mos Craciun, dar marturiseste ca nu i-ar cere un cadou, in mod special. „Sa-mi aduca el ce crede el ca e mai bun”, a raspuns fetita, convinsa, „in sufletul ei”, ca exista. Cand va fi mare, fata lui Teo ar vrea sa lucreze in televiziune si ar realiza o emisiune „de divertisment si lucruri serioase”.

Anul care se va incheia in curand nu a fost deloc usor pentru Teo Trandafir. Fosta realizatoare a unor indragite emisiuni TV de divertisment a stat aproape patru luni la Viena. A suferit doua interventii chirurgicale, dupa ce a fost diagnosticata cu pancreatita acuta, iar starea ei era una foarte grava. A fost nevoita, apoi, sa revina la clinica AKH pentru o interventie minora. Din fericire, Teo Trandafir a depasit momentele grele, iar cum e din nou acasa, impreuna cu Maia, fetita ei.

Ultimele stiri

  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Guvernele, în foame de bani: taxele pe mașinile electrice adaugă costuri pentru cumpărători
  • Ion Iliescu, un mesaj care a cutremurat Facebook: „Le mulţumesc angajaţilor SPP, foşti şi actuali…”/Ultimele vești despre starea fostului președinte
  • Washingtonul alege momentul nepotrivit pentru a provoca China
  • Fermecătorul Macron nu va avea succes cu Xi Jinping
  • O bătălie sângeroasă ar distrage atenția Rusiei de la Ucraina. Va supraviețui Putin?
  • Dana Budeanu a căzut cu tronc politicienilor de pe Planeta Venus
  • Exit mobile version