Cauta

RADU BANCIU catre Serban Huidu: „Esti de o ipocrizie absolut infioratoare, nesimtitule!”

RADU BANCIU a comentat in termeni duri comunicatul semnat de Serban Huidu, postat luni pe blogul acestuia din urma. Desi „Carcotasul” anunta ca se va retrage de la emisiune, din respect pentru cele trei victime ale accidentului in care a fost implicat, la Timisul de Sus, Banciu nu s-a aratat deloc impresionat de mesajul semnat de Huidu.

Radu Banciu a cometat dur mesajul lui Huidu (foto: b1.ro)

„Sa analizam acest din urma comunicat, sper, ultimul comunicat pe care el ni-l adreseaza, bineinteles prin intermediul avocatilor sai, pentru ca Huidu nu este in stare sa scrie, in starea in care se afla. De altfel, dupa accidentul de la schi, el nu mai era in stare sa faca practic nimic, asa incat nu reprezinta o pierdere pentru mass-media. Asta nu inseamna ca nu merita sa-i citim acest ultim comunicat”, a inceput realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciucomentariul legat de mesajul postat de Huidu pe blogul sau.

Banciu crede ca Serban a fost indrumat de aparatorii lui sa aiba o astfel de atitudine. „Huidu a fost sfatuit de avocatii lui sa o ia mai ‘piano’ asa. (…) Serban Huidu realizatorul si omul sunt cei pe care i-am vazut noi mergand cu 200 la ora la trei zile sau o saptamana dupa un accident in care a omorat trei oameni (…) si cel pe care l-am vazut in emisiune atata timp. Aici nu este el”, a mai spus realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu„.

Radu Banciu nu s-a oprit aici in analiza postarii semnate de Huidu. „El spune ca nu va mai aparea la „Cronica” din respect pentru victimele accidentului. Nici vorba, daca le respectai (…) nu mergeai cu 200 la ora la cateva zile dupa accident”, a mai subliniat realizatorul  B1TV.

Spunand ca nu are nimic cu Huidu, nici cu emisiunea pe care a realizat-o, ori cu postul TV care o difuzeaza, Radu Banciu a precizat ca el comenteaza doar evenimentul in care a fost implicat Serban. „Esti de o ipocrizie absolut infioratoare. Cum sa vii sa ai tupeul asta sa spui ca, pana la urma, presa,  „colegii mei” de breasla (sunt de vina). Ce colegi, ma? Cand oi omori si eu trei oameni, ca tine, atunci o sa fim colegi de breasla. Vezi-ti tu de familia ta si de nasul tau, nesimtitule„, a mai spus Banciu, in cadrul emisiunii pe care o realizeaza la postul B1TV.

Serban Huidu a fost implicat, pe 16 octombrie, intr-un grav accident rutier, la Timisul de Sus, in urma caruia au murit doi barbati si o femeie. In masina realizatorului PrimaTV se aflau sotia acestuia, Cristina, cei doi copii ai lor, dar si bona micutilor. Ca urmare a accidentului de pe DN1, Huidu este cercetat penal pentru ucidere din culpa.

Ultimele stiri

  • Mai multe cutremure de gradul 4, produse în România
  • Iohannis se întâlnește astă seară cu Joe Biden
  • Florin Piersic, transferat de la Cluj în Capitală
  • Europa, all-in pe război! România, piață de desfacere pentru vechiturile Vestului
  • Febra materiilor prime critice. UE obligă statele să răscolească pământurile
  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Exit mobile version