Cauta

Menajera actorilor, declaratii socante: Magda Catone i-a vrut moartea lui Serban Ionescu

Acuzatii uluitoare in divortul Serban Ionescu-Magda Catone. Mariea Surdoaia, femeia care spune ca a fost menajera actorilor timp de 16 ani, sustine ca actrita i-ar fi dorit moartea sotului sau.

(foto: ProTV)

Femeia de 61 de ani a fost invitata miercuri pe canapeaua lui Maruta, unde a facut o serie de acuzatii grave. Menajera l-a descris pe Serban Ionescu drept un om bun, care facea cumparaturi, tot ce era nevoie prin casa si avea grija si de copil. Actorul nu a lovit-o niciodata si nu s-a purtat urat cu sotia sa, a continuat femeia. “In martie sau aprilie a fost un incident. Eram la ei acasa si am auzit un tipat. Am alergat repede la ei in dormitor, el era in pat si ea langa usa. El, saracul, nici nu putea sa ridice mana, cu atat mai mult sa o loveasca pe ea”, a spus Mariea Surdoaia. “Prima oara au renuntat la divort pentru ca domnul Serban a zis ca nu are sotie de lasat si ca ea e mama copilului lui”, a mers mai departe femeia cu dezvaluirile.

Daca despre Ionescu a avut doar cuvinte de lauda, menajera a atacat-o dur pe Magda Catone, sustinand ca actrita si-ar fi dorit ca sotul ei sa moara. “Chiar dupa ce s-a imbolnavit domnul Serban, acum vreo sase luni, doamna Magda mi-a spus: «Maria, eu as vrea sa moara Serban!».  Ea a fost o femeie rece si rea, care a vrut sa faca numai rau”, a adaugat menajera.

Femeia a mers mai departe cu acuzatiile, sustinand in direct la „Happy Hour”, ca actorul s-ar fi imbolnavit si din cauza Magdei. “Ii punea ceva in mancare, niste picaturi. Ii facea niste ceaiuri, si-mi zicea: «Maria, sa-i dai ceaiul, sa-l bea pe tot!»”. Magda Catone i-a botezat menajerei sale o nepotica, dar din spusele acesteia, la botez nu a fost cu Serban, ci cu Matei, barbatul cu care s-a vehiculat ca ar avea o relatie extraconjugala.

In apararea Magdei Catone a sarit actorul Claudiu Bleont. “Nu comentez ceea ce se intampla intre ei. Sunt alaturi de Serban si de Magda de 30 de ani. Cred ca ar trebui sa ii respectam. Maria este sigura de ceea ce spune? Eu nu pot sa cred. Cand m-am vazut ultima oara cu Magda si Serban a fost acum vreo trei luni, acasa la ei. Magda ii facuse baie lui Serban si ii dadea de mancare”, a spus Bleont.

Ultimele stiri

  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Exit mobile version