Cauta

MASTERCHEF: Ce si-ar dori sa faca semifinalistii dupa terminarea concursului!

„MasterChef” si-a aflat semifinalistii. Cei opt competitori ramasi in lupta pentru marele premiu al show-ului culinar de la ProTv au acceptat sa dezvaluie, inainte cu doua etape de finalul concursului, ce planuiesc sa faca dupa terminarea acestei experiente unice pentru ei.

Simona Paslaru, Gabi Godeanu, Petru Buiuca, Andreea Moldovan, Alexandru Petricean, Mehrzad Moghazehi, Bogdan Alexandrescu si Mimi Nicolae au intrat in ultimele etape ale concursului de la ProTV. Pe 5 si 6 iunie televiziunea difuzeaza  finala “MasterChef”. Seara de marti se va deschide cu o proba de foc in urma careia se vor alege cei 6 finalisti ai show-ului. Insa pana atunci, fanii emisiunii afla de la cei opt semifinalisti ce planuri au dupa terminarea show-ului culinar in care au preparat diverse bunatati destinate sa impresioneze juriul – Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea.

Simona Paslaru, concurenta care lucreaza ca taximetrist in Belgia, are ganduri mare in ceea ce priveste viitorul in acest domeniu de care e pasionata. „Voi continua cursurile de sommelier in Belgia. Mai am un an din 5 si voi obtine diploma. In paralel, mi-am propus sa urmez cursuri pentru a obtine diploma de bucatar. Pentru a ma perfectiona, voi incerca sa lucrez cu bucatari renumiti din regiunea mea, in Belgia”, a povestit Simona.

Gabi Godeanu ar vrea sa-si deschida o afacere in domeniu. „Dupa terminarea acestui show imi doresc sa ma concentrez pe o afacere cu o rotiserie, care sa pregateasca cele mai curate si mai proaspete produse din pui, rata, curcan, miel, prepeilta”, spune concurentul MasterChef.

La randul lui, Petru Buiuca marturiseste ca ar vrea sa descopere pe mai departe tainele gastronomiei.  „Dupa acest show imi doresc sa explorez din ce in ce mai mult domeniul gastronomiei. Mi-ar placea sa pun in practica mai des tot ce am invatat in acest show, dar si cunostintele acumulate la cursurile de bucatar pe le-am facut”, a declarat Petru.

„Imi doresc sa ies din confortul bucatariei mele si sa ajung in liga profestionista, acum ca am trecut prin experienta frumoasa dar si dura a concursului, munca in restaurant nu ma mai sperie”, afirma Andreea Moldovan, alintata „casnica” de la MasterChef.

Hotarat sa ramana in domeniu este si Alexandru Petricean, care spune ca are planuri mari. „Imi doresc sa cobor in bucataria profesionista si sa fac cariera in acest domeniu. Am ganduri mari si-mi doresc nespus sa fac din aceasta pasiune un mod de viata, o sursa de venit si un nesecat izvor de idei care sa revolutioneze bucataria romaneasca”, a declarat Petricean.

Mehrzad Moghazehi si-ar dori o emisiune cu specific culinar. „Totul depinde de ce oferte primesc, nu stiu ce mi rezerva viitorul si pentru mine sper sa fie o surpriza placuta! Mi-as dori sa lucrez in domeniu si sa am de la cine invata, mi-ar placea sa am o emisune strict legata de preparate orientale”, a marturisit Mehrzad.

Cat despre Bogdan Alexandrescu, tanarul semifinalist al „MasterChef” ar vrea sa si gateasca, dar in acelasi timp sa rafineze gustul unora dintre romani. „Mi-ar placea enorm sa lucrez in domeniul culinar, sa pot sa schimb mentalitati… o sa incerc sa ma implic in cat mai multe proiecte menite sa educe publicul sa manance sanatos, gustos si sa renunte putin la mix grill, ceafa de porc si alte ”romanisme””, a declarat Bogdan.

Mimi Nicolae si-ar dori sa ajunga chef: „Gatitul este pasiunea mea de o viata si mai ales experienta pe care o traiesc acum la MasterChef ma face sa cred ca as putea sa devin chef intr-o bucatarie. Ceea ce am gatit pana acum in bucataria MasterChef imi da foarta multa incredere si cred ca am un mic avantaj fata de concurenti prin faptul ca gustul preparatelor mele au fost de cele mai multe ori apreciate de catre cei 3 chefi”.

Pana una alta, semifinalistii au de dovedit juratilor ca merita sa castige concursul MasterChef. Eforturile lor din ultimele etape ale show-ului culinar de la ProTv pot fi vazute de telespectatori pe 5 si 6 iunie.

Ultimele stiri

  • Scene înspăimântătoare în SUA. Patru poliţişti ucişi şi alţi patru răniţi, într-un schimb de focuri – VIDEO
  • VIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când l-au săltat polițiștii
  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • Exit mobile version