Cauta

Castigatorul X FACTOR, Andrei Leonte, a emotionat juriul si a cucerit publicul in marea finala! – FOTO/VIDEO

Andrei Leonte a reusit sa-si faca cel mai important cadou din viata, chiar in prima zi a anului 2012! Tanarul a castigat concursul X Factor Romania, fiind preferatul publicului, dar si al juriului. Prestatiile lui din finala de duminica seara au fost aplaudate la scena deschisa de spectatorii din sala, iar la incheierea competitiei, Andrei i-a invins pe Alin Vaduva si Iulian Vasile si a devenit Factorul X al Romaniei!

Andrei Leonte a castigat X Factor (foto: captura Antena 1)

Andrei Leonte a facut show, duminica, 1 ianuarie 2012, pe scena X Factor. A profitat la maximum de ultima lui sansa de a demonstra publicului din sala si din fata televizoarelor, dar si celor trei jurati- Paula Seling, Adi Sina si Mihai Morar (mentorul lui Andrei)- ca merita sa fie ales marele castigator al competitiei difuzate de Antena1. Iar eforturile lui Andrei au fost rasplatite, dupa fiecare melodie, cu aplauza frenetice primite de la sustinatorii sai din sala, care agitau in permanenta afise cu numele lui Leonte.

In marea seara a finalei, Andrei Leonte a urcat pe scena pentru a canta trei piese. De fiecare data s-a descurcat foarte bine, chiar daca incarcatura emotionala a fost maxima. Tanarul concurent a miscat publicul, spectatorii, dar si telespectatorii, cu vocea sa, dar si cu emotioa pe care a reusit sa o transmita in momentul in care a interpretat melodiile. A fost vorba de „The Man Who Can’t Be Moved”, „Vama Veche”, in duet cu trupa Vama, si „Someone like you”!

X FACTOR, finala din 1 ianuarie 2012: Andrei Leonte, ales marele castigator al concursului!

Andrei Leonte, laudat la unison de Paula Seling, Adi Sina si Mihai Morar

 

Paula Seling l-a felicitat pe Andrei Leonte (foto: captura Antena1)

Prima care a tinut sa-l felicite pe Andrei, dupa spectacolul pe care l-a oferit in faza finala a X Factor, din prima zi a noului an, a fost Paula Seling. „Cred ca e extrem de important pentru tine sa muncesti asa cum ai facut-o pana acum, atu-ul tau este emotia, puterea interioara, sensibilitatea. Eu iti multumesc pentru fiecare prestatie pe care ai avut-o la X Factor. Bravo!”, i-a spus Paula Seling tanarului Leonte, inainte de a-l pupa.

Adi Sina l-a aplaudat pe Andrei (foto: captura Antena1)

La randul sau, Adrian Sina, mentorul rivalilor lui Andrei din finala de duminica 1 ianuarie – Alin Vaduva si Iulian Vasile – l-a laudat pe Leonte. „Andrei, esti sensibil, am vazut asta cu totii. Ai cantat impecabil, bravo”, i-a transmis Adi lui Andrei Leonte, dupa ce concurentul a interpretat piesa „Someone like you„, ultima melodie din cele trei cantate de tanar in finala.

Mihai Morar, mandru de elevul sau, marele castigator al X Factor (foto: captura Antena1)

Mihai Morar a vrut sa le multumeasca celor care l-au incurajat pe Andrei, pe tot parcursul competitiei de la Antena 1. „Multumim, eu multumesc fiecarui fan de-al tau, care a muncit foarte mult ca sa ajungi tu aici. E o armata de oameni care, dezinteresat, fara sa te cunoasca, te-au adus aici sus. Si sa nu uiti niciodata ca ei te-au facut mare. Succes, Andrei!”, a spus Mihai Morar, mentorul lui Andrei Leonte.

Castigatorul X Factor a primit 51% din voturile publicului, depasindu-i pe Alin Vaduva si pe Iulian Vasile. Andrei Leonte a plecat acasa, dupa finala de duminica seara, cu un premiu de 200.000 de euro si sansa de a-si construi o cariera de succes in muzica.

Get Adobe Flash player

 

Ultimele stiri

  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Exit mobile version