Cauta

Admitere: Vezi rezultatele la MEDICINA si POLITEHNICA update 16.30

Admitere 2011: Facultatea de medicina, Farmacie si Politehnica au afisat rezultatele in urma examenului de admitere. Examenul de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” în anul universitar 2011 – 2012 pe domenii de studiu se desfasoara miercuri pentru toate facultatile (Medicina, Medicina Dentara, Farmacie si Facultatea de Moase si Asistenta Medicala).

AICI rezultatele  la ADMITERE la Universitatea de Medicina

Numarul candidatilor pentru examenul de admitere din acest an la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti a fost de 3.012 iar numarul locurilor bugetate – de 769. La Medicina numarul candidatilor este de 1.691 pe 385 de locuri (patru pe loc), la Stomatologie – 565 de candidati pe 140 de locuri (patru pe loc), la Farmacie sunt 145 de locuri si 430 de candidati (3 candidati pe loc), la Facultatea de moase sunt 1,6 candidati pe loc iar la Tehnica dentara si Kinetoterapie, fizioterapie sunt 6,1 candidati pe loc, a detaliat prof. dr. Florian Popa.

„Dupa finalizarea examenului pe locurile bugetate, ne-am propus ca maximum 48% sa fie pentru locuri cu plata”, a precizat rectorul.

La Facultatea Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor s-au scos la concurs 100 de locuri la buget si 100 la taxa. In total s-au Inscris 676 de elevi. Cea mai mare medie la buget a fost 9,94, iar cea mai mica 9. Cea mai mare medie la taxa a fost 8,99, iar cea mai mică, 8,62. Cu nota mare s-a intrat şi la Facultatea de Automatică si Calculatoare.

Vezi rezultatele pentru fiecare facultate din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti

Universitatea Politehnica Bucuresti are doua noi facultati: Inginerie Medicala si Antreprenoriat si Managementul Afacerilor

Admitere 2011: Noua facultate de la Politehnica Bucuresti a strans cei mai multi candidati pe un loc. Universitatea Politehnica Bucuresti a infiintat de anul acesta doua noi facultati, Inginerie Medicala si Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor. La prima specializare, noua liceeni s-au inscris pe un singur loc, iar la a doua s-au strans sapte candidati pe un loc.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Alertă, păziți vistieria: Iohannis a plecat în America!
  • Digitalizarea ANAF, praf și pulbere. Nici aplicațiile banale nu funcționează
  • Obiectivele militare ”pârjolesc” totul în jur. Terenurile din zonă, confiscate, mascat, de stat
  • Bătaie pe Dani Coman. Două rivale de moarte din Superligă îl vor
  • Șeful anticorupție din arbitraj, arestat pentru trafic internațional de droguri
  • Doi vajnici moldoveni pur-sânge tânjesc după regionalizarea României
  • România, sub ocupație economică. Germania, Franța și SUA controlează totul
  • Sindromul Havana – paranoia Occidentului. Ipoteza „Rușii au făcut-o” nu are probe
  • Întrebarea de 9 trilioane de dolari: cine plătește tranziția ecologică?
  • Exit mobile version