Cauta

Iata cele mai vânate joburi din România!

Cel mai dorit job din România in momentul de fata este acela de librar la Carturesti, anuntul de angajare al companiei a strâns peste 8.400 de CV-uri pe site-ul de recrutare eJobs.

Urmatoarele doua slujbe pe care se bat românii in prezent: director de magazin in cadrul retelei de discount Profi (7.000 de CV-uri) si responsabil dezvoltare clienti la Metro Cash & Carry (6.000 de CV-uri).
Printre anunturile de angajare active pe eJobs.ro, au mai strâns in jur de 5.000 de CV-uri inca doua joburi, cel de reprezentant achizitie clienti la Metro si de promoter la agentia de publicitate Whiteland.

1. Librar la Carturesti. Postul este disponibil nu doar in Bucuresti, ci si in Brasov, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. Printre atributiile viitorului angajat al librariei: sa intâmpine clientii si sa le ofere imediat asistenta, sa le faca sugestii si recomandari cu privire la produsele existente in oferta, sa invete permanent oferta de produse si sa informeze clientii cu privire la noile aparitii.
Cum arata candidatul ideal pentru postul de librar la Carturesti? Trebuie sa aiba cultura generala buna, sa-i placa filmele, cartile, muzica si sa fie interesat de noile aparitii, sa fie o persoana deschisa, energica, sociabila, ordonata si organizata, sa aiba atentie distributiva, sa fie un bun ascultator si sa reuseasca sa devina empatic.

2. Director de magazin la Profi. Anuntul de angajare al retelei de magazine de tip discount Profi a strâns 7.000 de CV-uri in ultimele doua saptamâni. Compania cauta atât director de magazin, cât si director adjunct in mai multe orase. Se cere experienta in domeniul comertului alimentar, abilitati de coordonare a unei echipe, capacitate de organizare si prioritizare si orientare catre client.

3. Responsabil dezvoltare clienti la Metro. Reteaua germana Metro Cash & Carry, cel mai mare jucator din comertul local, face recrutari pentru aceasta pozitie in 13 orase. Anuntul de angajare a strâns peste 6.100 de CV-uri in ultimele doua saptamâni pe eJobs. Se cer: cunostinte de limba engleza, permis de conducere categoria B, cunostinte de operare MS Office, dar si disponibilitate pentru activitatea operativa, de teren.

4. Reprezentant achizitie clienti la Metro. Anuntul a colectat peste 5.000 de CV-uri pe eJobs.ro. Viitorul angajat pe aceasta pozitie trebuie sa inregistreze datele noilor clienti pentru completarea si eliberarea legitimatiilor si sa furnizeze rapoarte zilnice, saptamânale si lunare referitoare la clientii inregistrati. Candidatul ideal trebuie dea dovada de capacitate de comunicare, spirit organizatoric, capacitate de analiza, dinamism, spirit de initiativa, abilitati tehnice si orientare catre cerintele pietei si ale clientului.

5. Promoter la agentia de publicitate Whiteland. Anuntul de angajare a strâns circa 4.500 de CV-uri. Postul este disponibil in toate orasele mari din România si presupune promovarea produselor in rândul consumatorilor, precum si plasarea de flyere in lanturi de magazine. Conditiile de angajare: studii medii sau superioare, prezenta agreabila, aspect ingrijit, abilitati de comunicare, initiativa si energie, disponibilitate de a lucra in weekend.

Ultimele stiri

  • Scene înspăimântătoare în SUA. Patru poliţişti ucişi şi alţi patru răniţi, într-un schimb de focuri – VIDEO
  • VIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când l-au săltat polițiștii
  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • Exit mobile version