Cauta

Pisici blinde care zgirie rau

In weekend-ul ce tocmai a trecut, publicul unui club bucurestean a avut parte de o prezentare de moda inedita. Tema serii aleasa de catre make-up artistul Catalina Barbu a fost “Cat Women”. Astfel, “pisicutele” Gina Maican, Andreea Tivadar, Mirela Chirila, Alexandra Avram, Raluca Ogica, Alexandra Ţirdea, Nicoleta Macarencu, in frunte cu “pacatoasa” Bianca Dragusanu au incins publicul cu costume sado-maso. Bineinteles, cum publicul trebuia pus pe jar, pisicutele au profitat de moment, tolanindu-se pe podium si rasfatindu-se cu mingiieri. Punctul culminant al serii a fost momentul cind “pisica-mama”, Bianca Dragusanu, si-a adunat puii la “alaptat”. Astfel, felinele s-au strins in jurul fotoliului amplasat pe scena si s-au pus pe “tors”. Daca puii au fost platiti cu sume incepind de la 200 de euro, remuneratie cu care Andreea Tivadar ar vrea sa-si ia “macar un ruj”, fosta iubita a lui Bote a primit suma de 1000 de euro.

*Satula de atitea birfe, Bianca Dragusanu fuge in L.A. cu Bote*

A fost odata o fetita zglobie si dragalasa pe care o iubea oricine o vedea. Dar mai draga decit oricui, ii era lui Bote care nu stia ce daruri sa-i mai faca. Dupa multe peripetii si birfe ce le-au afectat povestea de iubire, cei doi au planuit sa paraseasca tara. Ei bine, daca asta pare o poveste pentru copii, aflati ca Bianca a declarat pentru National: “M-am saturat! Plec din tara, nu mai pot. Eu si Bote avem o intelegere care inca e valabila, si vom pleca… vom pleca in L.A.”, ca astfel sa poata trai fericiti pina la adinci batrineti.

*Pisicuta Andreea Tivadar, prinsa cu cioara vopsita*

Aflata la volanul masinii, dupa defilarea “Cat Women”, Andreea Tivadar a fost oprita de catre un echipaj al Politiei Rutiere. Grabita catre o locatie anume, modelul a depasit viteza legala, fiind surprinsa de catre aparatul radar. Si cum bine stim ca pentru a conduce o masina ai nevoie de un permis auto, ei bine, aflati ca Andreea Tivadar il avea… dar suspendat. Neavind asupra sa o dovada de circulatie, politistul i-a “propus” acesteia sa intre in posesia unui dosar penal. Dupa mii de rugaminti si bocete in plina strada, Andreea s-a ales doar cu o amenda de 400 de lei.

Gabriela Grigoriev & Razvan Dumitrescu

Ultimele stiri

  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Mizantropii n-au ce căuta la primărie
  • Curtea de Conturi Europeană spulberă fantezia zero emisii. Bateria costă cât o mașină normală
  • Accidentarea lui Mykolenko, avantaj pentru România
  • Exit mobile version