Cauta

Paste politic cu peripetii

Sarbatorile Pascale n-au fost nici ele ocolite de giumbuslucurile politice. Cel mai rasunator l-a avut ca erou nu pe un politician, ci pe tatinele unui astfel de specimen: parintele premierului Boc.

*Boc a luat un ou in freza!*

Seful Guvernului a mers acasa la parinti de Paste, la Rachitele. Conform obiceiului, premierul a fost insotit nu numai de familie plus SPP-ul din dotare, ci si de jurnalisti. Odata ajunsi acolo, Emil Boc a respectat traditia si, ajutat de sotie si de cele doua fiice, a impartit oua rosii si prajituri ziaristilor, ba chiar a organizat un miniconcurs de ciocnit oua. Pus pe glume, tatal sau a surprins toata asistenta spargind un ou de prima frunte ministeriala a tarii. Luat pe nepregatite – dovada reculul inregistrat de camerele TV, Emil Boc a rezistat totusi socului si s-a amuzat de gluma parintelui: “De sotii se tine si acum”. Premierul si-a apreciat singur calitatea propriei cutii craniene: “Inseamna ca e cap rezistent. E bine”. Bine cu adevarat ar fi totusi daca gestul lui Boc senior nu va fi copiat si de alti români…

*Vanghelie nu-i provoaca deranj lui Chiliman*

Disparut din prim-planul dimbovitean dupa schimbarea la fata a PSD-ului, primarul “care este” Marian Vanghelie a revenit in constiinta publica a alegatorilor din sectorul 5 – si nu numai. Culmea, nu in calitate de edil, ci de… editorialist. Concret, Vanghelie a compus si trimis bucurestenilor din sectorul 5 plus zonele adiacente o felicitare de Pasti, in care ureaza destinatarilor “sa aiba puterea de a crede ca vor trai si vremuri mai bune”. Interesant – si amuzant – este insa ca felicitarile ajunse in sectorul 1 nu sint semnate de primarul de la 5, ci de adjunctul sau Dan Tudorache – ce-i drept pesedist si el. Oare sa-i fi fost teama lui Vanghelie ca i-ar putea supara pe intelectualii liberalului Chiliman? Si asta ar dauna pactului PSD-PNL?

*Flutur l-a… inviat pe Teoctist*

Mai intelept decit cu un an in urma, pedelistul Gheorghe Flutur nu s-a mai dus pe cont propriu sa aduca lumina de la Ierusalim. El s-a inteles cu PF Daniel sa faca parte din delegatia Patriarhiei, prin urmare nu am mai avut parte de “razboiul luminilor” si de doua flacari, una mai sfinta decit cealalta. Asta nu l-a impiedicat insa pe Flutur sa o comita si in acest an, pedelistul confundindu-l, la intoarcere, pe actualul Patriarh Daniel cu predecesorul sau raposat Teoctist: “Doresc sa multumesc Patriarhiei Române, Preafericitului parinte Teoctist… aaa Daniel, pentru sansa uriasa pe care ne-a acordat-o sa facem parte din delegatia la Ierusalim”.

Ultimele stiri

  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Exit mobile version