Cauta

Usturoi negru pentru o respiratie proaspata

Extrem de sanatos, usturoiul are dezavantajul ca nu poate fi consumat la orice masa si nici cu oricine. Insa aceasta problema si-a gasit o rezolvare, odata cu intrarea pe piata a usturoiului negru. Odata consumat, acesta ofera toata savoarea si ceva dulceata in plus, fara a lasa dire de miros in urma. Nu lasa gust neplacut si nici miros, ceea ce il face foarte cautat. Din pacate, si pretul este pe masura, putind fi cumparat din supermarketurile britanice la pretul de 5,49 de lire sterline capatina. Usturoiul care face furori mai nou, putind fi consumat fara grija la intilnire, nu se deosebeste cu nimic de soiurile cunoscute, singura diferenta constind in felul in care este tratat dupa ce a fost cules. Practic, acesta se lasa la fermentat, la temperaturi inalte, timp de o luna. Rezultatul: un usturoi aparent identic, dar negru la interior. Daca pentru americani si europeni este o noutate, tehnica este cunoscuta de ceva vreme in Thailanda si Coreea. Pe linga sosuri si mincaruri, adesea este folosit si in bauturi, pe care le indulceste.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Alertă, păziți vistieria: Iohannis a plecat în America!
  • Digitalizarea ANAF, praf și pulbere. Nici aplicațiile banale nu funcționează
  • Obiectivele militare ”pârjolesc” totul în jur. Terenurile din zonă, confiscate, mascat, de stat
  • Bătaie pe Dani Coman. Două rivale de moarte din Superligă îl vor
  • Șeful anticorupție din arbitraj, arestat pentru trafic internațional de droguri
  • Doi vajnici moldoveni pur-sânge tânjesc după regionalizarea României
  • România, sub ocupație economică. Germania, Franța și SUA controlează totul
  • Sindromul Havana – paranoia Occidentului. Ipoteza „Rușii au făcut-o” nu are probe
  • Întrebarea de 9 trilioane de dolari: cine plătește tranziția ecologică?
  • Exit mobile version