Cauta

Au devenit milionari fara sa fi facut liceul

Pentru unii oameni, diplomele scolare nu valoreaza nici macar hirtia folosita la imprimare. Aceasta este si parerea unor vedete. In timp ce majoritatea oamenilor normali isi rup coatele pe bancile scolilor, unii dintre cei mai de succes antreprenori din lume au renuntat la liceu pentru a porni afaceri ce le-au adus milioane de dolari. Multi au ales aceasta cale din necesitate, iar altii au avut un mentor. Indiferent care ar fi motivul, cu totii au fost indemnati de un „demon” sa porneasca o afacere pe cont propriu. Acesti oameni au devenit faimosi si bogati fara nici o diploma. Iata citeva exemple:

Anul trecut, Gisele Bundchen a cistigat 25 de milioane de dolari, in urma contractelor incheiate cu Versace, Dior si alte companii de renume. Totul a inceput pe cind avea numai 14 ani. Atunci a fost descoperita de un impresar, in timp ce se plimba prin mall. Acum, ea insasi a devenit creator de moda, creind linia de incaltaminte „Ipanema by Gisele”.

A renuntat la liceu cind avea numai 16 ani si s-a angajat la departamentul de posta al concernului EMI. La 23 de ani, Simon Cowell (50 de ani) a pornit propria sa afacere, compania de inregistrari Fanfare. Acum, judecatorul acid a cistigat 75 de milioane de dolari, multumita participarii sale in concursuri precum American Idol, Britain’s Got Talent sau The X Factor si de pe urma companiei producatoare SyCo.

Shawn Carter (41 de ani) a crescut intr-una din cele mai dure zone din Brooklyn, renuntind la liceu si implicindu-se in afaceri cu droguri inainte de a-si gasi salvarea in hip-hop si a deveni Jay-Z. In 2008, a semnat o afacere pe 10 ani cu Live Nation, ce valoreaza 150 de milioane de dolari (109 milioane de euro).

Pugilistul american George Foreman (61 de ani) a crescut intr-o saracie lucie in oraselul Marshall, Texas. La 15 ani, a gasit un mentor care l-a incurajat sa practice boxul. Mai tirziu, in 1968, a cistigat medalia de aur la Olimpiada. Iar marea lovitura a dat-o in 1999, cind si-a vindut drepturile asupra numelui sau producatorului Salton, incasind 138 de milioane de dolari.

Ultimele stiri

  • Cum a reacţionat Cristian Popescu Piedone când a văzut că, în cel mai recent sondaj Avangarde, Gabriela Firea i-a „luat faţa”
  • Frisoane la vârful UE. Ordin de cenzură totală pentru platformele online
  • Ce se întâmplă cu impozitele românilor după ce va fi introdus salariul minim european. Acest tip de leafă schimbă tot!
  • Dom’ Nic, mateinul cârcotaș
  • Salarii de 2.000 euro în România, dar românii nici nu vor să audă de aceste locuri de muncă: „Pleacă să muncească afară”
  • Gata și cu eolienele din Sudul țării. Afectează ariile naturale protejate
  • Veste bună pentru această categorie de pensionari. Vor putea ieşi la pensie mai repede, dar cu o condiţie. Proiect în Parlament
  • Cea mai mare păcăleală a lui Nicușor Dan: în 2024, bucureștenii se spală cu apă încălzită la ibric
  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Exit mobile version