AcasăNewsZeci de persoane evacuate dintr-un bloc din Arad, ca urmare a izbucnirii...

Zeci de persoane evacuate dintr-un bloc din Arad, ca urmare a izbucnirii unui incendiu – VIDEO

Pompierii arădeni au intrat în alertă, intervenind la un bloc cu 10 etaje, din oraș, unde au fost anunțați că a izbucnit un incendiu. Din primele informații, incendiul a generat un fum dens.

Zeci de persoane au fost evacuate, marţi după-amiază, dintr-un bloc cu 10 etaje din municipiul Arad în care a izbucnit un incendiu cu degajări mari de fum pe casa scării, potrivit agerpres.ro. Din primele date, este vorba despre un bloc aflat pe strada Predeal, în cartierul Aurel Vlaicu.

Incendiul ar fi izbucnit la o ghenă din interiorul scării blocului

Conform precizărilor venite de la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, incendiul a izbucnit la o ghenă de gunoi aflată la etajul patru al blocului, în încăperea cu toboganul pentru aruncarea deşeurilor.

Fumul a ajuns, însă, până la ultimul etaj. Potrivit sursei menționate, o parte dintre locatari s-au autoevacuat, iar alte zeci de persoane au fost evacuate de către pompieri.

Așadar, pompierii au intervenit atât pentru stingerea incendiului, cât și pentru a ajuta ca oamenii aflați în interiorul blocului să ajungă în siguranță în afara incintei.

Întrucât ghena este amplasată în interiorul scării blocului, fumul dens a pătruns şi în interiorul blocului, până la ultimul etaj. Concomitent cu acţiunea de stingere, s-a acţionat pentru evacuarea persoanelor aflate în interiorul blocului”, a informat ISU.

Deocamdată nu se cunosc cauzele exacte care au dus la izbucnirea incendiului. Cel mai probabil, toate aceste aspecte vor fi stabilite de către pompierii aflați la fața locului, la finalul intervenției de stingere a incendiului.


Gospodărie afectată de flăcări, în Giurgiu

Zilele trecute s-a anunțat că pompierii giurgiuveni au intervenit la o gospodărie din localitatea Pădureni. Trei autospeciale de stingere cu apă și spumă au mers la fața locului, pentru a stinge flăcările. „Când au ajuns la locul evenimentului, pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la mai multe anexe din gospodărie, pe o suprafață de aproximativ 300 mp”, au anunțat reprezentanții ISU Giurgiu, cu precizarea că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit.

Incendiul a provocat pagube materiale însemnate la gospodăria respectivă.

author avatar
Andrei Coman
203 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger