AcasăNewsIncendiu puternic într-un bloc din Capitală. Au fost mobilizați pompieri din tot...

Incendiu puternic într-un bloc din Capitală. Au fost mobilizați pompieri din tot Bucureștiul – FOTO/VIDEO

incendiuIncendiu puternic într-un bloc din Capitală. Au fost mobilizați pompieri din tot Bucureștiul - FOTO/VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seara în cartierul Ferentari din București. Clădirea a ars de la etajul 2 până la etajul 10. Sute de persoane au fost evacuate, iar câteva au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Blocul situat pe strada Baciului (zona Ferentari) a ars ca o torță din cauza materialului termoizolant cu care era acoperit. Astfel că incendiul care a izbucnit la etajul 2 s-a extins rapid până la etajul zece.

Blocul a ars ca o torță

Viceprimarul Sectorului 5, Mircea Horațiu Nicolaidis, a declarat la Digi24 că blocul, construit în 1977, e placat în zona balcoanelor și a bucătăriilor cu fibră de sticlă, un material inflamabil, acesta fiind motivul propagării rapide a flăcărilor.

Au fost mobilizate 14 echipaje de pompieri din tot Bucureștiul și 3 autoscări. La fața locului a fost dus și un spital mobil și au ajuns și mai multe ambulanțe.

Sute de persoane, evacuate

Incendiul a fost lichidat, a anunțat Ioana Blănaru, purtător de cuvânt ISU București. În total, 12 persoane au fost asistate medical, dintre care două au fost transportate la spital.

112 persoane s-au autoevacuat din blocul care a luat foc, iar 11 persoane au fost evacuate de către forțele de intervenție, a transmis ISU București.

author avatar
Andreea Vlad
284 afisari

2 COMENTARII

  1. Eu stiam ca termoizolarea se face cu materiale NEINFLAMABILE, parca asa era??? Intreb pentru un prieten…

  2. Daca Piedone nu erea la Rahova il scotea vinovat si pentru acest incendiu [ doar ca erea primar ] !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger