Cauta

Voiculescu vrea taxa pe Antene de la USL

Marian Vanghelie stia ce spune atunci cand acuza “nesimtirea” si “pretentiile exagerate” emise de conservatori in ceea ce priveste candidaturile USL.

Sergiu Andon i-a precizat lui Crin Antonescu cat costa favorurile oferite de Dan Voiculescu

Mic si deloc voinic in sondaje, PC are in schimb pretentii mari cand vine vorba despre impartirea locurilor pe listele USL. Este inacceptabil ca PC sa nu aiba si el cota parte in cazul primariilor mari (orase municipii de judet – n.r.) si al presedintiilor de Consilii Judetene, considera deputatul conservator Sergiu Andon. Si asta in conditiile in care, nu de demult, pesedistul Marian Vanghelie a facut furii cand a auzit ca PC doreste impartirea frateasca a locurilor de consilieri municipali si de sectoare in cazul Bucurestiului. „Nesimtire!” a tunat atunci primarul de la 5, invitand „partidul de nisa” numit PC sa-si limiteze pretentiile in raport cu ponderea de 2-3 procente conferita de sondaje.

PSD: Antonescu se lafaie pe Antene, el sa plateasca!

Sergiu Andon

Convins probabil ca Antenele puse de Dan Voiculescu la dispozitia liderilor USL suplinesc micimea ponderii PC in sondaje, Sergiu Andon revine si supraliciteaza, cerand minimum trei mari primarii si chiar Consilii Judetene. Si asta in conditiile in care PSD deja maraie la PNL, considerand ca liberalii se intind mai mult decat le este plapuma, iar PC nu are nici macar un judet in care sa domine la alegeri. Singura exceptie o reprezinta Iasiul, unde Tudor Ciuhodaru (doctor-deputat fost pesedist, devenit ulterior independent si proaspat achizitionat de conservatori) are intr-adevar o cota de piata ridicata, care ii permite sa spere ca ar putea castiga primaria dulcelui targ moldovenesc. La prima vedere, conservatorii bat campii emitand asemenea pretentii in fata a doua partide incomparabil mai mari, PSD si PNL. Iata insa ca „obraznicia” PC calca doar pe nervii pesedistilor, liberalii dovedindu-se a fi mult mai intelegatori cu colegii lor din ACD. „Nu degeaba s-au pus Antenele in slujba lui Antonescu”, comenteaza acid vocile rebele din USL. Care adauga si ca este normal ca Voiculescu sa-si ceara acum partea, dar nu din cota pesedistilor, ci din a liberalilor mult promovati pe micile lui ecrane.

Ponta si Antonescu, pe urmele lui Dan Diaconescu

Liderii PSD si PNL traiesc si ei o telenovela politica gen OTV, cata vreme tribunalul tot amana inregistrarea USL-ului. Vinovata la infatisarea de ieri a fost o grefiera, care “a uitat sa semneze o hartie”. Ramas si el cu USL-ul in drum, Victor Ponta acuza “Justitia lui Basescu”, dar exclude totodata conotatiile politice “Eu nu cred ca e o chestie politica, cred ca asa trateaza pe toata lumea, o bataie de joc”. Indiferent de motive, paralela cu PP-ul lui Dan Diconescu este valabila.

Ultimele stiri

  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Guvernele, în foame de bani: taxele pe mașinile electrice adaugă costuri pentru cumpărători
  • Ion Iliescu, un mesaj care a cutremurat Facebook: „Le mulţumesc angajaţilor SPP, foşti şi actuali…”/Ultimele vești despre starea fostului președinte
  • Washingtonul alege momentul nepotrivit pentru a provoca China
  • Fermecătorul Macron nu va avea succes cu Xi Jinping
  • O bătălie sângeroasă ar distrage atenția Rusiei de la Ucraina. Va supraviețui Putin?
  • Exit mobile version