Cauta

VIDEO Dinescu catre Andreea Pora: „Du-te la Basescu si linge-l in cur!”

Poetul Mircea Dinescu s-a enervat teribil aseara din cauza jurnalistei Andreea Pora careia i-a adresat un set de replici dure si injurii, dupa ce aceasta l-anumit mosier: „Tu esti de dreapta ca-l lingi in cur pe Basescu?. Du-te la Cotroceni si pupa-l in cur!”.

Cei doi au fost invitati la o televiziune de stiri pentru a discuta pe seama evenimentelor din Piata Universitatii, precum si despre mitingul USL de la Arcul de Triumf. Dupa ce s-au contrat pret de cateva minute pe seama legimitatii protestarilor precum si a nazuintelor relevate in strada, Mircea Dinescu s-a enerevat teribil cand, usor ironica, Andreea Pora l-a numit pe acesta „mosier”, lasand de inteles ca poetul nu prea ar fi indreptatit sa vorbeasca in apararea manifestantilor.

Moment in care Dinescu si-a iesit din fire si a caracterizat-o pe Andreea Pora in cele mai colorate moduri, de la „nesimtita” si „comunista” pana la „antipatica de la natura”.

Dinescu: „Tu ori esti de dreapta, ori esti de stanga? Tu esti ca Iliescu, el m-a facut pe mine «mosier». Esti comunista, de ce ma faci pe mine «mosier»?”, a sarit Mircea Dinescu.

Andreea Pora: „Nu sunt comunista, dar nici nu-mi plac «vopsitii» astia care plang pe umarul saracilor”.

Dinescu: „Adica, trebuie sa ai ciorapii rupti in picioare ca sa fii de stanga? Atat de fraiera esti tu? E plina Europa de intelectuali normali care sunt de stanga si o duc foarte bine, stau in centrul Berlinului. Dar cand te vad pe tine la Cotroceni, la dineurile lui Basescu… tu esti de dreapta de-l lingi in cur pe Basescu?”, a explodat poetul.

Iar dupa interventia moderatoarei, Dinescu s-a vazut nevoit sa-si mai domoleasca tonul. „Nu-l linge in cur, doar il lauda. Fiica lui Basescu are un apartament de un milion de euro. Fratele lui e milionar in euro, aialalta e la Bruxelles. Eu am 100.000 de euro datorie la banca. Asa exploatator cum spui tu ca sunt, eu sunt plin de datorii la banci, pentru ca am vrut sa construiesc ceva in tara asta”, a spus Dinescu, care a fost acuzat de Pora c-ar fi „sluga lui Vanghelie”.

Pora: „Esti mestecatorul in ciorba al lui Vanghelie pe 30.000 de euro”.

Dinescu: „Esti nesimtita! Eu sunt un om liber, ma intalnesc si cu Vanghelie si cu tine, care esti antipatica de la natura”, a afirmat Dinescu, incheind apoteotic dialogul cu Andreea Pora in timp ce aceasta parasea emisiunea: „Du-te la Basescu si pupa-l in cur!”.

Crezi ca Mircea Dinescu a „sarit calul” sau i-a zis-o bine Andreei Pora? Ti se pare antipatica de la natura?
[youtube]WWzhdqZBYXg[/youtube]

Ultimele stiri

  • Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei
  • Alege ce citești
  • Ciolacu, în campanie. Pentru Cotroceni!
  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Cum învrăjbește banul. Noul război de clasă socială: decalajul de bogăție între mileniali
  • Ministerul Energiei își trimite angajații la cursuri, ca să învețe lucruri elementare
  • Exit mobile version