Cauta

Vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara, suspectat ca a luat mita

Vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara, judecatorul Nicolae Catalin Serban, este dus la audieri la DNA Bucuresti, fiind suspectat ca ar fi primit mita 50.000 de euro, iar in dosar apare si numele sefului Politiei Moldova Noua (Caras-Severin), care ar fi fost intermediar, afirma surse judiciare.

Conform surselor citate, Catalin Serban, vicepresedintele Curtii de Apel din Timisoara, sotia acestuia si Nicolae Sava, seful Politiei Moldova Noua din judetul Caras-Severin au fost audiati, in noaptea de miercuri spre joi, la DNA – Serviciul Teritorial Timisoara, intr-un dosar de coruptie. La finalul audierilor, care au durat aproape cinci ore, sotia lui Serban si seful Politiei Moldova Noua au fost lasati in libertate, in timp ce vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara este dus la Bucuresti pentru audieri la DNA.

Potrivit surselor judiciare citate, este vorba despre un dosar de luare de mita in valoare de 50.000 de euro, iar miercuri seara a avut loc un flagrant intr-un apartament din centrul Timisoarei. In schimbul banilor, judecatorul ar fi urmat sa intervina pentru o sentinta favorabila intr-un dosar aflat pe rolul instantelor timisene.

Initial, Catalin Serban, vicepresedintele Curtii de Apel din Timisoara, ar fi cerut suma de 60.000 de euro, sustin surse din randul anchetatorilor. Denuntatorul ar fi fost de acord si s-a intalnit la Naidas cu seful Politiei Moldova Noua, comisar Nicolae Sava, care ar fi preluat geanta cu bani si ar fi adus-o la Timisoara.

Politistul, care a jucat rolul de intermediar, s-ar fi intalnit, miercuri seara, la mall, cu sotia judecatorului, insa aceasta i-a cerut sa mearga impreuna intr-un apartament din centrul Timisoarei unde sa primeasca banii. In geanta erau doar 50.000 de euro, nu 60.000 de euro, asa cum fusese intelegerea initiala, spun sursele citate. Imediat dupa realizarea „tranzactiei”, au aparut procurorii anticoruptie, insotiti de politisti. Cei trei, vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara, Catalin Serban, sotia acestuia si seful Politiei Moldova Noua, comisarul Nicolae Sava, au fost dusi la audieri.

Ultimele stiri

  • Scene înspăimântătoare în SUA. Patru poliţişti ucişi şi alţi patru răniţi, într-un schimb de focuri – VIDEO
  • VIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când l-au săltat polițiștii
  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • Exit mobile version