Cauta

Viata lui Steve Jobs va deveni film. Sony a cumparat drepturile de ecranizare!

Grupul Sony a achizitionat drepturile de ecranizare a biografiei lui Steve Jobs, scrisa de Walter Isaacson, ce va fi lansata oficial pe piata pe 24 octombrie.

Editura Simon & Schuster intentiona sa publice pe 21 noiembrie biografia lui Steve Jobs, insa, din cauza decesului cofondatorului grupului Apple, a luat decizia de a devansa aceasta data si a anuntat ca va publica acest volum pe 24 octombrie.

Walter Isaacson a colaborat cu Steve Jobs pentru a scrie aceasta biografie si a realizat ultimul interviu cu „parintele Apple” in luna septembrie.

Walter Isaacson, fostul director al postului CNN si fostul manager editorial al revistei Time, este un reputat biograf, care a publicat deja biografiile unor personalitati precum Benjamin Franklin si Albert Einstein.

Steve Jobs, slabit si in suferinta, cu numai cateva saptamani inainte de moartea sa, si-a aprobat biografia, deoarece a vrut ca fiii sai sa inteleaga mai bine de ce nu a fost intotdeauna alaturi de ei, potrivit autorului mult asteptatei carti.

„Am vrut ca ai mei copii sa ma cunoasca”, i-a declarat Jobs lui Walter Isaacson, jurnalist nominalizat la premiile Pulitzer, cand acesta l-a intrebat pe cofondatorul Apple de ce si-a autorizat biografia completa, dupa ce toata viata a tinut sa ii fie respectata intimitatea si a trait aproape ascetic.

„Nu am fost mereu alaturi de ei si am vrut ca ei sa stie de ce si sa inteleaga ce am facut”, i-a declarat Jobs lui Isaacson, in ultimul lor interviu, care a avut loc acasa la emblematicul cofondator si lider al Apple, in Palo Alto, California.

Steve Jobs a fost inmormantat, dar nu se stie unde!

Moartea lui Steve Jobs ar putea salva esecul iPhone4S

A murit Steve Jobs! Co-fondatorul Apple, rapus de cancer!

Vezi cateva citate celebre ale geniului Apple!

Ultimele imagini cu Steve Jobs inainte sa moara! FOTO

 

Steve Jobs era casatorit, din 1991, cu Laurene Powell, cu care a avut trei copii – un baiat si doua fiice, Reed, in varsta de 20 de ani, Erin, in varsta de 16 ani, si Eve, in varsta de 13 ani. El mai avea insa o fata dintr-o relatie anterioara cu Chrisann Brennan, Lisa Brennan-Jobs, in varsta de 33 de ani. Liderul Apple a mai lasat in urma o sora, pe Patti Jobs, dar si numerosi prieteni si rude mai indepartate.

Isaacson a declarat ca l-a vizitat ultima oara pe Steve Jobs in urma cu numai cateva saptamani, cand l-a gasit intr-un dormitor de la parterul casei, simtindu-se rau. Jobs se mutase acolo deoarece se simtea prea slabit ca sa mai urce scarile. Totusi, „mintea sa era inca ascutita si avea un umor vibrant”, a scris Isaacson intr-un eseu pentru Time.com, care va fi publicat in editia tiparita a revistei care va aparea pe 17 octombrie.

Steve Jobs a murit miercuri, la varsta de 56 de ani, din cauza unei forme rare de cancer la pancreas.

Ultimele stiri

  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Mizantropii n-au ce căuta la primărie
  • Curtea de Conturi Europeană spulberă fantezia zero emisii. Bateria costă cât o mașină normală
  • Accidentarea lui Mykolenko, avantaj pentru România
  • Exit mobile version