Cauta

Ungureanu o arde civic pe gmail

Desi nu dadea semne, fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, poate fi si modest. Cel putin in ceea ce priveste proiectul politic pe care urmeaza sa-l lanseze.

Razvan Ungureanu primeste sugestii politice pe adresa de email

Marele partid al lui Ungureanu, care urma sa zguduie scena romaneasca, va fi de fapt un ONG. Unul optimist ce-i drept, care-si propune sa coaguleze toate fortele de dreapta. Organizatia se va numi Initiativa Civica de Centru-Dreapta, dupa cum a anuntat chiar Razvan Ungureanu.  ”Este clar ca e nevoie de a retrezi interesul celor care fac parte din electoratul de centru-dreapta pentru o noua investitie de incredere, in toamna. (…) Vom vedea daca acest lucru este posibil. Deocamdata, eu pornesc o initiativa. Gandul meu este ca la un moment dat sa pot oferi celor care sunt interesati de coagularea dreptei, indiferent de formula partinica, un bloc de dreapta, care sa poata sparge aparentul esec in care se afla astazi aceasta jumatate de spectru electoral”, a declarat Ungureanu, precizand ca asteapta cu interes sugestii pe adresa mru.dreapta@gmail.com.

Victima unui puci parlamentar

Referindu-se la motiunea de cenzura prin care a fost inlaturat Cabinetul condus de el, Razvan Ungureanu a sustinut ca ce s-a petrecut in Parlament pe 27 aprilie este ”una dintre cele mai neplacute situatii in care s-a aflat democratia romaneasca”. ”Ce s-a intamplat in sala de plen pe seama migratiei controlate a unei parti dintre parlamentari care sprijinea Puterea catre fosta Opozitie este, pana la urma, un puci parlamentar”, a explicat fostul premier.

Vrea sa demisioneze din PNL

Desi penelistii nu l-au considerat niciodata unul de-al lor, Razvan Ungureanu s-a mandrit tot timpul cu originile sale liberale. Cu toate acestea, fostul premier se gandeste foarte serios sa renunte la carnetul de partid. ”Eu cred ca ar trebui sa-mi dau demisia din PNL, nu? Sunt in continuare membru autosuspendat. Altii spun  ca nu sunt nici macar membru al PNL. Deci probabil ca eu plutesc in aer precum Sfantul Duh, nu exist”, a conchis Razvan Ungureanu.

[poll id=”271″]

Ultimele stiri

  • Sebastian Burduja îl critică pe Nicușor Dan pentru refuzul de a avea o debatere: „E o lipsă de respect”
  • Veste despre recalcularea pensiilor, de la cel mai înalt nivel. Ce s-a întâmplat cu 99,9% dintre dosare
  • Comunicat de presă Comuna RADOVAN
  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Exit mobile version