Cauta

Un roman a inventat kebabul cu ciocolata

Un tanar in varsta de 19 ani a deschis prima shaormerie dulce din Timisoara, in care clientii pot gasi kebab cu ciocolata, fructe si frisca.

Inedita shaormerie a fost deschisa, sambata, in Piata Libertatii din Timisoara. Aici, lipia este inlocuita cu o clatita pufoasa, carnea cu ciocolata razuita ca la kebab, cartofii prajiti cu fructe precum capsuni, kiwi sau banane, iar sosurile cu frisca si diferite topping-uri. Rezultatul este un choco-kebab delicios. Ideea de afaceri este unica in Timisoara si i-a venit lui Ionut Gheorghescu, un tanar in varsta de 19 ani care a terminat liceul in acest an. In prezent, Ionut este student la Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara si spune ca intreaga investitie se ridica la suma de 20.000 de euro. “Am inceput cu un buget de 10.000 de euro, deoarece am dorit sa merg pe insule comerciale, in mall-uri, dar pana la urma am ajuns sa amenajez un spatiu, care m-a facut sa dublez investitia. Parintii mei au dorit sa-mi cumpere o masina si am decis sa nu o cumpar, ci sa-i investesc in aceasta afacere, pentru ca visul meu e sa nu lucrez pentru altii”, a declarat Ionut. In ceea ce priveste preturile, un kebab dulce standard costa 13,50 lei, iar pentru fiecare ingredient in plus, clientul plateste 0,50 bani.

Ultimele stiri

  • Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei
  • Alege ce citești
  • Ciolacu, în campanie. Pentru Cotroceni!
  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Cum învrăjbește banul. Noul război de clasă socială: decalajul de bogăție între mileniali
  • Ministerul Energiei își trimite angajații la cursuri, ca să învețe lucruri elementare
  • Exit mobile version