Cauta

Udrea lasa pe tusa consilierii generali cu doua mandate

Biroul Permanent al PDL Bucuresti a decis ca acei consilieri democrat-liberali care au deja doua mandate in CGMB sa-si aleaga o alta cariera in partid, iar pe listele de candidati sa apara oameni noi, „cu abordare proaspata”, a anuntat miercuri, liderul organizatiei, Elena Udrea.

Liderul PDL Bucuresti, Elena Udrea

„Am decis, cu titlul de recomandare ferma, ca aceia care au deja doua mandate in Consiliul General sa-si aleaga o alta candidatura, sa mearga pe un alt drum al carierei in interiorul partidului, sa lasam locul unor noi colegi, cu abordare proaspata a Consiliului General, colegi care sa vina cu proiecte si sa-si doreasca sa reprezinte bucurestenii din partea PDL. Asa ca decizia Biroului Permanent Municipal este ca la nivelul Sectoarelor propunerile de consilieri generali sa fie dintre consilierii si dintre persoanele care nu au avut doua mandate in Consiliul General pana acum sau in Consiliul local”, a precizat Udrea, la o conferinta de presa.

Ea a adaugat ca sunt sase consilieri care au peste doua mandate si care pana acum si-au manifestat intentia de a candida. Udrea a spus ca nu este vorba de o sanctiune la adresa acestora aratand ca unii dintre ei vor candida la Parlament si ca PDL Bucuresti „va gasi formula prin care sa-i promoveze pe cei care ani de zile au fost alaturi de bucuresteni”.

Elena Udrea a spus ca o alta decizie a Biroului Permanent al PDL Bucuresti este ca, indiferent de lista de consilieri depusa la Biroul Electoral Municipal de PDL, sa mearga in Consiliul General cei care vor aduce cele mai multe voturi din partea bucurestenilor. „Ordinea consilierilor pe lista finala dupa alegeri va fi in functie de voturile primite de fiecare”, a precizat Udrea, aratand ca PDL Bucuresti promoveaza „meritocratia”.

Intrebata in cum vor fi departajati de pe lista de consilieri cei care au cele mai multe voturi, Udrea a explicat ca fiecare consilier va avea un colegiu in care isi va derula campania, asa cum a fost la Parlament, si ca fiecare va avea si o tinta de atins, iar cu cat vor fi mai aproape de tinta, cu atat vor putea sa devina consilieri.

Ultimele stiri

  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Exit mobile version