Cauta

Udrea chiar infunda puscaria in Costa Rica!

Cand calculele de acasa nu se potrivesc cu cele din Costa Rica, ajungi sa petreci mult timp in spatele gratiilor. Este cazul Elenei Udrea, arestata preventiv de doua luni si pentru care libertatea s-a transformat intr-un vis indepartat si greu realizabil.

Procurorii o vor inchisa pana va fi extradata

Elena Udrea este mama, iar in Costa Rica legea nu separa mama de copilul nou-nascut. Prin urmare, este imposibil ca ea sa faca puscarie. Si cate si mai cate scenarii crosetate pe Facebook, la piata, in metrou de „specialisti” in drept international.

Hai, nu zau?! Uite ca s-au implinit doua luni de cand Nuti din Plescoi e pe camera si, zic surse din Ministerul Public costarican, procurorii se pregatesc sa ii ceara prelungirea arestului preventiv. Conform presei locale, Elena Udrea si Alina Bica pot fi inchise chiar si pana la finalizarea intregului proces. Ca o fi asa sau nu, ramane de vazut, cert e ca oamenii legii din Costa Rica le vor pe amandoua inchise pana la finalizarea procedurii de extradare in Romania. Adica, macar pana in primavara, caci ne vine greu a crede ca Mos Craciun isi pierde vremea cu asemenea cadouri.

Colaboreaza sau nu cu FBI?

S-a speculat intens si pe marginea implicarii FBI in retinerea celor doua romance la data de 3 octombrie. Udrea a fost luata pe sus direct de pe strada, cand isi plimba fiica de doar cateva saptamani, or aceasta actiune in forta seamana foarte mult cu o operatiune a agentilor speciali.

Din cate se vehiculeaza, americanii cauta sa ia urma a 200 de milioane de dolari virati din fondurile operative ale CIA pentru finantarea unor operatiuni derulate de SIE. Tranzactia s-a efectuat pe vremea cand Traian Basescu era presedintele Romaniei, iar banii au disparut fara a se sti in conturile cui. Banuieli exista, insa doar Udrea poate oferi garantii cu privire la suspiciunile efectuate.

Tocmai din acest motiv presa a speculat intens. S-a scris inclusiv ca Elena Udrea ar colabora indeaproape cu FBI, drept pentru care cel putin trei personaje – Basescu, Florian Coldea si George Maior – petrec sarbatorile acestea cu emotii suplimentare.

Se prea poate, insa, ca „iubirea” dintre Udrea si FBI sa nu fie atat de puternica, de vreme ce fostul ministru al Turismului este tot mai departe de momentul eliberarii.

Ultimele stiri

  • Dom’ Nic, mateinul cârcotaș
  • Salarii de 2.000 euro în România, dar românii nici nu vor să audă de aceste locuri de muncă: „Pleacă să muncească afară”
  • Gata și cu eolienele din Sudul țării. Afectează ariile naturale protejate
  • Veste bună pentru această categorie de pensionari. Vor putea ieşi la pensie mai repede, dar cu o condiţie. Proiect în Parlament
  • Cea mai mare păcăleală a lui Nicușor Dan: în 2024, bucureștenii se spală cu apă încălzită la ibric
  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Tragedie în ziua de Florii 2024, la Mamaia: un bărbat de 50 de ani s-a înecat în mare!
  • Scriitorul Nicolae Iliescu va fi înmormântat marți, la Cimitirul Străulești 2
  • Telefonul tău te ascultă în timp ce vorbeşti cu apropiaţii, iar informaţiile ajung în online. Iată cum dezactivezi „funcţia-spion”!
  • Exit mobile version