Cauta

Tentativă de suicid la metrou. O tânără s-a aruncat în fața trenului. Traficul în subteran, blocat!

metrou

Tentativă de suicid la metrou. O tânără s-a aruncat în fața trenului. Traficul în subteran, blocat!

O tânără a încercat să se sinucidă, miercuri dimineață, la metrou. Femeia în vârstă de 20 de ani a sărit în fața trenului, la stația Lujerului. Din fericire, a supravieţuit şi a fost transportată la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Femeia s-a aruncat în faţa trenului cu puţin înaintea orei 9.00. Aceasta a căzut între vagoane, potrivit martorilor, citați de Digi 24. Conductorul metroului a fost cel care a sunat la 112, după ce a văzut că fata s-a aruncat în fața garniturii.

Tânăra a fost scoasă de sub vagonul de metrou şi a fost transportată la spital. În timp ce unii vorbesc despre o tentativă de suicid, nu este totuși exclus ca tânăra să fi căzut, spun anchetatorii.

Traficul la metrou, dat peste cap

Traficul la metrou pe magistrala Anghel Saligny – Preciziei s-a desfășurat cu dificultate, miercuri dimineață, pe un singur fir în zona staţiei Lujerului. Trenurile de metrou au venit cu întârziere din această cauză.

Metrorex a precizat, într-un comunicat, că începând cu 08:38, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Lujerului, linia 1. Pentru evitarea aglomerației la nivel peron, accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situației.

Astăzi, 09.06.2021, începând cu 08:38, circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei posibile tentative de suicid la staţia de metrou Lujerului, linia 1. Pentru evitarea aglomeraţiei la nivel peron, accesul călătorilor în staţie a fost restricţionat până la remedierea situaţiei”, a anunțat Metrorex.

„Pentru evitarea aglomerației la nivel peron, accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situației. De asemenea, pentru continuarea călătoriei celor deja aflați în stație, circulația a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile: Preciziei – Lujerului, linia 2 Eroilor 1 – Preciziei, linia 2. Conform procedurilor aplicabile în astfel de cazuri a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD, iar instituțiile abilitate vor cerceta condițiile în care s-a produs evenimentul. Viața are prioritate și pe această cale vă reamintim că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: ”În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, se mai arăta în comunicat.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version