Cauta

SOS în cabinetul lui Soroș: USR-iștii se sfâșie între ei!

Nea Georgică, a intrat dihonia în copiii tăi, ce facem? Cum o scoatem la capăt, că ăștia își dau în cap unii altora pentru cinci minute de lins ciolanul guvernării?! Nici bine n-au mirosit aerul rarefiat al Puterii că deja au dat-o dracului de doctrină și ideologie progresistă. E groasă rău, înfometații ăștia își dau brânci pentru un loc sub patrafirul lui Iohannis și sunt dispuși să toarne tot, doar să primească și ei o mângâiere, două ministere, hai că merg și ceva agenții, cașu să iasă! SOS în Soroșland, șefu! Pe Dănuț nu-l mai ascultă nimeni, să vină Monica, e urgent!

Fericirea şi buna înţelegere din fotografie nu reprezintă realitatea din <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagusr title=USR data wpil keyword link=linked>USR<a>

Prima dată, totoliciul sălvătoriștilor și-a luat-o de la colegi când sondajul comandat de USR l-a plasat pe locul 3 în opțiunea de vot a românilor. Trebuia să fie o „cercetare” de piață internă, dar rezultatul întâiului progresist al țării a fost atât de slab încât cineva din partid a vrut neapărat să-l împărtășească și românilor. Să râdă și alții, destul s-au amuzat doar ei pe grupul intern de Whatsapp. Mi se pare corect, de ce să nu afle toată țara că, de fapt, Dan B. e doar apă de ploaie, pistol cu gloanțe oarbe, vorbe goale?! Era prea strident machiajul de politician puternic, nu-i așa?!

Îl paște soarta lui Dragnea?

De când moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă a trecut, iar porțile Palatului Victoria s-au deschis larg, în tabăra useristă nu mai e liniște. Se coc planuri, alianțe, fiecare caută câte o trambulină care să-l azvârle direct într-un post călduț și ferit de griji. Deh, ți-am spus, nea Georgică, ciolanul miroase bine, iar foamea este de lup în haita neomarxiștilor tăi!

Ce se întâmplă acum în USR este egal cu scenariul de care a avut parte Liviu Dragnea pe când încă mai credea că stăpânește PSD. Scrisoarea internă trimisă de deputatul Stelian Ion colegilor săi, și scăpată, pe surse, în presă, nu-i altceva decât semnalul că useriștii s-au săturat de politica președintelui Dan Barna. Haita vrea la Putere acum! La fel cum lui Liviu Dragnea i s-a arătat pisica, prin celebra scrisoare a nemulțumiților din partid, tot așa lui Barna i se transmit semnale puternice. Voci din tabăra USR vorbesc despre nevoia de schimbare a conducerii executive, întrucât actualii lideri dovedesc lipsă de curaj și inconsecvență în acțiunile întreprinse.

Vor și ei două ministere, niște agenții, orice, să vină banu’!

Deputatul Stelin Ion a trimis o scrisoare internă către colegii din USR, dar, ce eroare, la destinatari a pus CC și vreo trei, patru ziare.

Textul răvașului este un mesaj disperat către useriști: fraților, să ne năpustim și noi asupra ciolanului! Acum, până nu e prea târziu!

Ce ne spune asta? Că Barna a pierdut total controlul „propriului” partid. De fapt, nu l-a avut niciodată, a fost doar pariul (ratat, după cum se va dovedi) unor „gambleri” fără experiență politică.

România a fost făcută din oameni care n-au stat deoparte (…) Lumea are de la noi așteptări enorme (…) Părerea mea este că greșim dacă stăm pe margine. Nu putem lăsa PNL-ul de capul său. Trebuie să fim acolo! Lumea ne vrea acolo! Eu cred că ar trebui să ne asumăm câteva portofolii, cel puțin Justiția și Mediul”, le-a scris colegilor deputatul Ion. Ce i-a răspuns Barna, forțat de ziariștii care au aflat ce scandal este în partidul său? „Colegul meu a prezentat un scenariu și o propunere de variantă pe care să putem discuta (…)”.

În condițiile date, e clar că singura salvare a USR este ca tătuca George să pună mâna pe par și, cu bâta macoveistă, să potolească „revoltele” din sânul partidului.

Ultimele stiri

  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Exit mobile version