AcasăNewsSituația se complică în cazul Emi Pian. Ancheta este în impas. S-a...

Situația se complică în cazul Emi Pian. Ancheta este în impas. S-a activat legea mafiei – nu vezi, nu auzi, nu vorbești

Când lucrurile păreau să se clarifice în cazul uciderii lui Emi Pian, liderul clanului de interlopi Duiduianu, situația se schimbă de la o zi la alta.

Potrivit anchetatorilor, înregistrările video care ar fi fost făcute în camera unde a avut loc crima, au dispărut fără urmă. Proprietatul imobilului în care a avut loc partida de barbut afirmă că în acea noapte nu a avut camera pornită.

„Pornea camerele doar când aveau marfă în casă”

Vecinii locuinței unde a avut loc crima spun că ar avea cunoștință de faptul că, proprietarul imobilului ar avea camere de supraveghere în casă, dar și în afara ei.

De asemenea, ei mai spun că în casa respectivă se făcea contrabandă cu țigări.

O localnică susține că proprietarul imobilului „pornea camerele doar când aveau marfă în casă”.

Așa că, singura înregistrare pe care anchetatorii o analizează este făcută de o cameră de supraveghere de pe stradă, aflată la aproximativ 100 de metri de locul scandalului.

În imaginile respective se pot observa mai multe persoane care se bat.

De asemenea se vede un bărbat, cel mai probabil Richard Gabriel, care este bătut de mai mulți indivizi. Anchetatorii presupun că bătăușii ar aparține clanului Duduianu.

Din păcate, imaginile sunt neclare așa că fețele celor implicați în altercație nu se văd și îngreunează mult ancheta polițiștilor.

Din declarațiile persoanelor reținute pentru anchetă reiese că membrii aparținând clanului Duduianu îl acuză pe Richard Gabriel ca fiind autorul crimei.

De la ce a pornit scandalul

Cearta a pornit de la ordinea în ierarhie, au precizat surse din anchetă, din cauză că unii tineri nu i-ar mai respectă pe cei în vârstă.

Iar conflictul a degenerat după ce s-a aflat că ambele tabere ar fi dat bani cu camătă aceluiași jucător de la masa o sumă imensă, de 300.000 de euro.

După ce a început bătaia frații lui Emi Pian au sărit să-l ajute, lovindu-l pe agresor și apoi ducând victima la spital. De cealaltă parte, cei din clanul Rinu susțin că Richard era în legitimă apărare și că a lovit la întâmplare cu cuțitul, deoarece i se pulverizase spray lacrimogen în ochi.

Principalul suspect se află acum în custodia polițiștilor, cărora le-a mărturisit încă de pe patul spitalului că a participat la conflict, însă le-a spus că nu-și amintește exact și pe cine a lovit.

Drept urmare, Poliția Capitalei nu a reușit să confirme dacă acest individ este și cel care l-a înjunghiat mortal pe liderul clanului Duduianu.

Procurorii iau ambele variante în calcul, drept dovadă atât ucigașul cât și frații lui Emi Pian au fost arestați preventiv. Cei din clanul Duduianu sunt acuzați de tentativă de omor iar tânărul din clanul Rinu de omor calificat, potrivit antena3.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu
295 afisari

2 COMENTARII

    • Cu ce probe s a dus in instanta sa i aresteze p’aia daca nu cu o filmare , ceva..mai ales ca oamenii isi mai schimba declaratiile..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger