AcasăNewsExecuție în stil mafiot în Capitală. Emi Pian a fost omorât în...

Execuție în stil mafiot în Capitală. Emi Pian a fost omorât în plină stradă

Răfuială fatală între două clanuri periculoase din București. Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul clanului Duduianu a fost omorât, marți dimineață, într-o bătaie sângeroasă care a avut loc în sectorul 6 al Capitalei.

Lumea interlopă este în stare de șoc

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 3.00 cu privire la un conflict de stradă între mai multe persoane din sector.

Potrivit unui apropiat al acestuia, cearta ar fi pornit de la o partidă de barbut, iar cel care l-ar fi înjunghiat ar fi un bărbat pe nume Napi și el lider al unei grupări interlope, dar din zona Chitila. Alte surse spun că totuși ucigașul ar fi de fapt fiul lui Napi. Anchetatorii nu au oferit încă informații certe în acest sens.

Totuși, polițiștii au creat un cerc de suspecți, după ce au identificat mai mulți oameni implicați în scandal.

Liderul clanului Duduianu, grav rănit a fost transportat de urgență la spital, unde medicii nu au putut să-i salveze viața.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a transmis Poliția Română.

Ancheta este continuată de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Suspect principal este un rival al șefului Clanului Duduienilor

Emi Pian era cunoscut pentru chefurile pe care le dădea și sumele enorme pe care le cheltuia aducând maneliști celebri să-i cânte, cum sunt Florin Salam sau Jador. Acesta din urmă a dat share unui filmuleț a lui George Pian de pe Tik Tok, care se pare că ar face și el parte din clanul Duduianu, în care ironiza o operatoare de la 112, potrivit digi24.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu
1.178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger