Cauta

Sictir, bagabontilor!

Kanal D : Gabriela Cristea, apriga in incoerenta ei, istoriseste cum a evitat un scandal monstru in cazul Truica, zicandu-i lui Remus sa plece de pe locul ei de parcare, unde, dupa cateva minute, a aparut nevasta lui.

Nu ar fi fost niciun scandal, femeia si-ar fi luat copiii din masina sotului si ar fi plecat, fara sa mai taraie degeaba dupa ea cinci televiziuni cu transmisii live. Dar, pentru ca e convinsa ca e vedeta, Gabriela simte nevoia sa se bage singura in seama, ca pe vremea cand declara, in direct, ca prefera piscinele, deoarece apa marii o umple de ciuperci. Pe cuvantul tau, nu cumva e invers? Sau e apa de canal? Fie el si D.

O fituica de metrou

Carmen Harra

Carmen Harra, cica si doctor, are o criza de revelatie, ca puseu nu pot sa-i zic. Deci, crizata fiind, prezicatoarea mai alba decat autohtonele Vanessa si Melissa se rupe-n figuri cu morti si sinucideri, baga la greu strigoi si spirite, vorbeste cu Madalina Manole, nu poate dialoga cu Malina Olinescu si, in general, se vede ca nu-si ia pastilele. Dar asta nu o impiedica sa dea ca cert ca se vor mai sinucide niscaiva VIP-uri pe aici. Haida de! Pe bune? D-aia sinucisi politic ai? Mafaldo, uite care e treaba, sunt baiat bun, dau si eu o friptura si un vin, baga-mi pe e-mail lista asta si te fac om, daca e pe bune. Daca e naspa, te faci singura de cacat. Eu doar o public. Hai sa vad daca te tin spiritele!

Evenimentul Zilei

Nici nu apucase bine Basescu sa aterizeze la Otopeni, ca deja ziarul dresat sa-i lustruiasca bucusoarele prezidentiale prezenta victoria lui de la Bruxelles. A doua zi cosmetizeaza. A treia zi, copiind de la altii, pomeneste de beleaua deficitelor structurale ca, in final, victoria sa i se inmoaie simtitor. Era mai simplu daca, din prima, gazeta spunea ca, dupa Bruxelles, presedintele a luat micul dejun la Cotroceni, impreuna cu Boc. Dupa un timp, l-a intrebat: ”Mai luam ceva?” La care, candid, Boc i-a raspuns: ”De la cine?”

Click!

Doua zile la rand ziarul baga din top o tona de VIP-uri si vedete care au cotizat din greu la ghicitoare, platind taxa pe prostie si impozitul pe snobism. Bineinteles, niciuna nu a recunoscut sau chiar nu a trecut pe la balaoachese, dar Click din ce naiba sa traiasca? Insa Oana Zavoranu a ramas pe pozitie. Nu asta ar fi problema, ci doar ca nu stiu la ce categorie intra. Vedeta nu mi se arata a fi, iar VIP… pardon, se supara lumea subtire!

Libertatea

Un tigru minunat a fost scapat din cusca de un retardat, semitranchilizat de un veterinar imbecil si ucis de un cretin speriat pana in maduva oaselor. Prilej ca asociatia “Vier Pfoten” sa-si dea cu parerea despre competentele ei extraordinare. Serios? M-am bucurat degeaba, caci “Vier Pfoten” nu a vorbit despre legaturile ei superprietenoase si profitabile cu dr. Liviu Harbuz, autorul Programului National de Gestionare a Populatiei Canine, transformat in Legea eutanasiei, sau afacerea “Cainele tau pe mainile mele”. Adica, manusi!  Aia era stirea bomba, nu tampenia cu tigrul.

Adevarul

Andrei Plesu spune adio cititorilor, invocand, subtil, vecinatatea nepotrivita cu un individ ”cand sentimental ca o telenovela, cand tafnos ca un fost sef de sala, cu veleitati culturale penduland intre Paulo Coelho si Dan Diaconescu”. Chiar imi pare rau de plecarea lui Plesu, sincer, dar am spus de multa vreme ca lasarea lui Cartianu in libertate jurnalistica constituie un pericol social grav pentru presa, pentru  linistea si ordinea redactionala, dar si la adresa sanatatii mintale a cititorilor.

Antena 1 si altii ca ea

Geambas de suflete, Calin vrea sa schimbe sinuciderea în accident

Un no name care, surprinzator, raspunde daca il strigi Calin Geambasu, e convins ca rupe gura targului cu teoria lui despre sinuciderea Malinei Olinescu. Adica nu ar fi fost sinucidere, ci moarte accidentala. Biata femeie, dopata in exces cu neuroleptice majore, ar fi confundat balustrada balconului cu patul si a plecat sa se culce. Flacau, sunt tentat sa folosesc 98% din cele mai porcoase apelative si adjective, ca sa te strig pe nume, insa educatia mea de cinci stele imi da peste mana. Dar tot nu ma pot abtine sa iti spun, tie si celor care va faceti capital din suferinta unui om ratacit intr-o lume pe care nu o mai intelegea, ca sunteti personaje demne de cartea lui Razvan Ioan Boanchis, cel mai acid observator al momentului: ”Sictir, bagabontilor!”. Si asta, numai daca va vrea!

Hronicar

Ultimele stiri

  • Veste bună pentru această categorie de pensionari. Vor putea ieşi la pensie mai repede, dar cu o condiţie. Proiect în Parlament
  • Cea mai mare păcăleală a lui Nicușor Dan: în 2024, bucureștenii se spală cu apă încălzită la ibric
  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Tragedie în ziua de Florii 2024, la Mamaia: un bărbat de 50 de ani s-a înecat în mare!
  • Scriitorul Nicolae Iliescu va fi înmormântat marți, la Cimitirul Străulești 2
  • Telefonul tău te ascultă în timp ce vorbeşti cu apropiaţii, iar informaţiile ajung în online. Iată cum dezactivezi „funcţia-spion”!
  • Afacerile care pun, de azi, lacătul pe uşă. Legea intră în vigoare!
  • FCSB este noua campioană a României
  • Horoscop de Florii – duminică, 28 aprilie 2024. Nativii caută să se liniştească, dar vor întâmpina probleme
  • Exit mobile version