Cauta

Serban Huidu, schimonosit de suferinta accidentului ce a curmat trei vieti VIDEO

Serban Huidu s-a deplasat la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov pentru a fi audiat de procurori in cazul accidentului de la Timisul de Sus, fiind prima aparitie clara in public a Carcotasului „duminica neagra”.

Serban Huidu, la Parchet dupa accident

Inca din primele secunde de la iesirea din masina ce l-a adus la Parchet, pe fata lui Huidu se poate citi deprimarea profunda, suferinta si gandurile negre ce-i chinuie sufletul dupa cumplitul eveniment in urma caruia masina pe care o conducea a curmat trei vieti nevinovate.

Chipul vesel al Carcotasului de alta data, este acum schimonosit de durerea pacatului savarsit, in timp ce pasii ii devin nesiguri parca influentati de apasarea grea ce-i cade pe umeri a celor trei oameni pe care acum ii plang rudele si apropiatii.

Serban Huidu da astazi primele declaratii in fata procurorilor, dupa gravul accident petrecut duminica, 16 octombrie, in localitatea brasoveana Timisul de Sus.

Huidu a cerut documente medicale de la Viena

Huidu: “Am omorat trei oameni! Vreau sa platesc. Sa se faca dreptate!”

Serban Huidu isi ducea copiii la joaca in Brasov cand s-a produs accidentul!

Parchetul Judecatoriei Brasov a inceput, marti, urmarirea penala fata de realizatorul TV Serban Huidu, pentru uciderea din culpa a trei persoane.

In dosar au fost formulate concluziile medico-legale privitoare la decesul celor trei victime, stabilindu-se ca moartea a fost violenta, fiind cauzata de hemoragii interne si externe, consecutive, in principal din cauza rupturilor de organe interne.

In urma accidentului provocat de Huidu si-au pierdut viata Ioan Garbis, Magda Draghici si stefan Lungu Balogh, cei trei fiind colegi la o firma din Brasov. Duminica, ei se indreptau spre Aeroportul Otopeni pentru a astepta un client din strainatate.

Avocatul vedetelor: „Serban Huidu, distras de harmalaia copiilor”

Serban Huidu, ucidere din culpa. Prima ipoteza: masina a derapat!

Socrul lui Huidu: ”Serban Huidu a cedat psihic. S-a retras la tara!”

Accident Serban Huidu: Toate detaliile despre nenorocirea Carcotasului FOTO/VIDEO

Serban Huidu circula dinspre Capitala spre Brasov, iar la iesirea din localitatea Timisul de Sus, intr-o zona in care sunt curbe, viteza legala fiind de 30 de kilometri la ora, a intrat cu masina pe contrasens si a izbit autoturismul Dacia in care se aflau cele trei persoane. El se afla in masina impreuna cu sotia sa, cu cei doi copii in varsta de 2 si 4 ani si cu bona acestora.

Potrivit reprezentantilor Parchetului Judecatoriei Brasov, pana in prezent in acest dosar au fost audiati sapte martori, care au avut declaratii contradictorii, unii sustinand ca masina de teren condusa de serban Huidu a intrat in depasire, iar altii ca a derapat si astfel a ajuns pe contrasens. De altfel, cele doua ipoteze – deraparea masinii in conditii de carosabil umed si efectuarea unei depasiri neregulamentare – sunt principalele ipoteze luate in calcul de anchetatori.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version