AcasăOldHuidu: “Am omorat trei oameni! Vreau sa platesc. Sa se faca dreptate!"

Huidu: “Am omorat trei oameni! Vreau sa platesc. Sa se faca dreptate!”

Serban Huidu i s-a confesat bunei sale prietene Nadine, recunoscandu-si greseala si vina, in urma caruia s-a produs teribilul accident ce a curmat viata a trei oameni.

Se cunosc de peste 15 ani si prin urmare, ca buni prieteni, Nadine a mers sa vorbeasca cu Serban Huidu, incercand sa-i mai linisteasca sufletul si sa ii aline durerea.

„A spus doar «Nadine, am omorat trei oameni. Vreau sa platesc. Si vreau sa se faca dreptate». Mi-e teama sa nu ii fac mai mult rau lui si stiu doar ca Serban este un om drept. Nu vrea sa se ascunda, vrea sa plateasca. Sunt langă el.

Suntem prieteni de 15 ani, am crescut impreuna, acum pe drumul asta pe care il are de dus nu vreau sa se simta singur. Era prabusit in palmele lui, nu ii recunosteam vocea. Este plin de vinovatie, iar acest lucru este foarte greu pentru el. Este doar cu gandul la cei ce au murit. Doar despre asta vorbea.

Nu voia să il alint, nu voia sa ii spun o vorba buna. El nu vrea să fie in confort, e dispus sa primeasca orice lovitura.”, a marturisit Nadine la emisiunea CancanTV, difuzata de Kanal D.

 

author avatar
Ciprian Purice
1.182 afisari

4 COMENTARII

  1. ASA TATA FI BARBAT TATA.VIATA DE BARBAT ARE RISCURILE EI……….ASUMATI RISCUL SI PLATESTE PENTRU CE AI FACUT.AM MAI DAT UN MESAJ ACUM CATEVA ZILE………DACA ERAM EU IN LOCUL TAU MA DUCEAM SA IMI IUBESC O SEARA FEMEIA IMI PUNEAM COPII LA ADAPOST MA ASIGURAM CA FAM ARE GRIJA SI MA DUCEAM SA MA PREDEAU SAU SA STAU LA DISPOZITIA PROCURORULUI.HUIDULE SA NUN UITI CEVA SI ITI VB DIN EXPERIENTA………….TOATE PE LUMEA ASTA SE PLATESC……..MAI DEVREME SAU MAI TARZIU.DUTE LA BISERICA SI ROAGATE LA DUMNEZEU SA NU SE INDREPTE BLESTEMELE ASUPRA COPIILOR TAI DRAGALASI.DEOBICEI IN VIATA DACA NU SE RASFRANGE ASUPRA TA SE RASFRANGE ASUPRA CELOR DRAGI.IN FINE DACA ESTE ADEVARAT CA VREI SA PLATESTI AI DAT DOVADA DE CARACTER SI MERITI SA FI RESPECTAT.
    DUMNEZEU SA TE IERTE PENTRU CELE FACUTE!

  2. LASA SERBANE CA NU ESTI PRIMUL DUMNEZEU E BUN SI IERTATOR FII TARE FANII SUNT ALATURI DE TINE

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger