Cauta

Roberta Anastase, pierduta de SPP in benzinarie!

Este lucru stiut, cadrele SPP desemnate pe langa presedinta Camerei Deputatilor isi blesteama in gand „pleasca” de a fi nimerit  in echipa de protectie a inaltului demnitar.

Desi protocolul cere sa fie mereu insotita de ofiterii de protectie, Roberta Anastase a fost pierduta pe drum de acestia

Mai ales ca trebuie sa se mobilizeze cate sase oameni, care sa  o pazeasca cu orele  in fata coaforului unde fosta „Miss Romania” isi aranjeaza look-ul. Dar cum adevarul este intotdeauna undeva la mijloc, iata ca si Roberta Anastase are toate motivele sa se planga de garzile de corp cu care a catadicsit-o conducerea Serviciului.

Misiune discreta

Garzile de la SPP probabil ca si-ar fi indeplinit cu brio misiunea, daca nu ar fi incurcat furtunul de la pompa

Tinand cont de rangul in stat al Robertei Anastase, sunt absolut normale masurile de securitate luate pentru protectia sa. Ceea ce s-a si intamplat si inaintea unei deplasari la Constanta. Cand, pe langa BMW-ul in care se afla demnitarul, a mai fost trimisa in misiune si o alta masina de insotire, dar nu la vedere, ci care sa o supravegheze mergand in spate. Numai ca „obiectivul” a fost pierdut pe drum si sute de kilometri,  presedinta Camerei Deputatilor a ramas fara garda, fiind astfel expusa oricaror pericole. In acest timp, cei trei ofiteri inarmati pana in dinti se agitau neputinciosi pe marginea Autostrazii Soarelui, in parcarea unei benzinarii unde fusesera imobilizati cu tot cu masina din dotare. Un Opel Vectra mai ponosit, ales tocmai ca sa nu bata la ochi.

Peste „pana prostului”!

Atata doar ca baietii lui Pahontu nu fusesera victimele  teroristilor, ci pur si simplu bagasera motorina in loc de benzina !!! Iar motorul masinii a murit imediat.  Colegii din trupele de interventie trimisi de urgenta in sprijin au ramas inmarmuriti cand s-au convins ca „sabotajul” a venit din partea propriilor trupe de elita. Si chiar daca a fost unul involuntar, i-a luat cu frisoane gandindu-se ce s-ar fi putut intampla daca presedinta Camerei Deputatilor ar fi fost atacata in timp ce escorta isi facea plinul de prostie…

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Alertă, păziți vistieria: Iohannis a plecat în America!
  • Digitalizarea ANAF, praf și pulbere. Nici aplicațiile banale nu funcționează
  • Obiectivele militare ”pârjolesc” totul în jur. Terenurile din zonă, confiscate, mascat, de stat
  • Bătaie pe Dani Coman. Două rivale de moarte din Superligă îl vor
  • Șeful anticorupție din arbitraj, arestat pentru trafic internațional de droguri
  • Doi vajnici moldoveni pur-sânge tânjesc după regionalizarea României
  • România, sub ocupație economică. Germania, Franța și SUA controlează totul
  • Sindromul Havana – paranoia Occidentului. Ipoteza „Rușii au făcut-o” nu are probe
  • Întrebarea de 9 trilioane de dolari: cine plătește tranziția ecologică?
  • Exit mobile version