Cauta

Reusite si dezastre vestimentare la Oscar 2013!

Ca in fiecare an, cele mai stralucitoare vedete din showbizul international au luat cu asalt deja celebrul teatru Dolby, din Hollywood, pentru a participa la ceremonia de decernare  a premiilor Oscar.

 

Halle Berry a mizat pe o rochie creata de Donatella Versace. foto: Hepta

Pentru a face o figura frumoasa, starurile nu s-au uitat la bani si au cheltuit, de multe ori, sume astronomice pentru rochii de seara, bijuterii, pantofi ori smochinguri care sa rupa gura targului. Intrebarea care se pune acum: au reusit oare vedetele sa se ridice la inaltimea evenimentului?Parerile sunt impartite. Ca in fiecare an, au existat vedete care i-au facut pe specialistii in moda sa exclame entuziasmati „asa da”, iar altele , care sa ii faca sa isi rupa parul din cap de nervi. Printre cei care au urmarit cu ochi expert veritabila prezentare de moda de la Oscaruri s-au aflat si designerii romani Razvan Ciobanu si Lorena Sarbu (stabilita de ani buni la Hollywood), dar si stilistul Steven Cojocaru, spaima vedetelor de Hollywood. Toti trei le-au analizat pe vedete din cap pana in picioare si au taxat greselile, indiferent cat de faimos era faptasul si cat de mare era casa de moda de la care s-a imbracat.

Jennifer Aniston, intre „nasol” si rafinata”. foto: Hepta

Actrita Halle Berry, de exemplu, nu prea a convins anul acesta cu stralucitoarea sa rochie imaginata de Donatella Versace. Look-ul sau de „Bond Girl” (ideea Donatellei) nu l-a dat gata pe Razvan Ciobanu, care a taxat-o la sange. „Foarte foarte rau Halle Berry in Versace . Eu o suspectez ca vaneaza tot timpul sa fie cu cea mai urata rochie de la orice eveniment . I-a iesit si de data asta”, a comentat cu naduf  Razvan pe Facebook. “M-a dezamagit Halle a mea”, i-a tinut isonul si Steven Cojocaru. Singura blanda a fost Lorena Sarbu, care a considerat ca vedeta a fost sexy, iar rochia i s-a asezat frumos pe trup.

Jennifer Aniston, invesmanata intr-o rochie rosie creata de Valentino,  nu i-a starnit lui Ciobanu nicio emotie. “Nasol”, s-a marginit designerul sa exclame. Noroc cu delicata Lorena Sarbu, care a avut grija sa ii “repereze” actritei onoarea. “Jennifer Aniston e mereu atat de rafinata”, a exclamat Lorena, care le are drept cliente pe Monica Gabor, Lindsay Lohan sau Britney Spears.

Nicole Kidman, o combinatie de „vrajitoarea cea rea” cu o angajata a unui sexy-club. foto: Hepta

Nicole Kidman s-a inscris si ea cu gratie la categoria dezastre vestimentare. „Vrajitoarea cea rea. Oribil”, a comentat Razvan Ciobanu cand a vazut-o in rochia L´Wren Scott. La fel de nemultumit, dar mult mai acid a fost stilistul Steven Cojocaru, poreclit Cojo, care i-a facut actritei o descriere de cosmar: „Zici ca e hostesa la salonul VIP al unui sexy-club din Reno”.

Anne Hathaway, taxata pentru ca nu s-a straduit mai mult. foto: Hepta

Frumusica Anne Hathaway a gafat si ea in opinia lui Ciobanu, cu rochia ei Prada. Un punct de vedere sustinut de numerosi alti specialisti in moda, dar impartasit nu atat de plastic precum a facut-o Razvan. „Foarte de cacat in rochia VECHE ,nu vintage , Prada”, a izbucnit designerul. Ca de obicei, noroc cu Lorena Sarbu, care a laudat-o pe Anne pentru eleganta si elocventa.

Jessica Chastain i-a impresionat pe toti cu lookul sau rafinat. foto: Hepta

Si dupa atatea dezastre, in sfarsit, si o vedeta care a multumit pe toata lumea. Este vorba despre frumoasa Jessica Chastain, care a facut ravagii intr-o tinuta Armani Prive. “Impecabila aparitie . Par , make-up , rochie … Divina !”, a comentat entuziasmat “carcotasul” Razvan Ciobanu.

Razvan Ciobanu
Steven Cojocaru
Lorena Sarbu
Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Alertă, păziți vistieria: Iohannis a plecat în America!
  • Digitalizarea ANAF, praf și pulbere. Nici aplicațiile banale nu funcționează
  • Obiectivele militare ”pârjolesc” totul în jur. Terenurile din zonă, confiscate, mascat, de stat
  • Bătaie pe Dani Coman. Două rivale de moarte din Superligă îl vor
  • Șeful anticorupție din arbitraj, arestat pentru trafic internațional de droguri
  • Doi vajnici moldoveni pur-sânge tânjesc după regionalizarea României
  • România, sub ocupație economică. Germania, Franța și SUA controlează totul
  • Sindromul Havana – paranoia Occidentului. Ipoteza „Rușii au făcut-o” nu are probe
  • Întrebarea de 9 trilioane de dolari: cine plătește tranziția ecologică?
  • Exit mobile version