AcasăNewsRefugiați din Ucraina, prinși la furat în București! Rakeții lui Zelenski, săltați...

Refugiați din Ucraina, prinși la furat în București! Rakeții lui Zelenski, săltați când încercau să spargă o locuință

locuintaRefugiați din Ucraina, prinși la furat în București. Tâlharii au fost săltați când încercau să spargă o locuință

Românii au demonstrat solidaritate încă din prima zi a invaziei ruse în Ucraina și au primit cu brațele deschise refugiații ucraineni. Și azi vede răsplata pentru gestul de omenie arătat.

Câțiva refugiați, din categoria rakeților, a început deja să terorizeze Capitala. O bandă de hoți formată din refugiați proveniți din Ucraina a fost prinsă în fapt luni, 3 mai, de polițiștii bucureșteni.

Refugiații operau în Capitală și aduseseră cu ei toate instrumentele necesare pentru spargerea ușilor de apartament, potrivit gandul.ro.

Tâlharii erau echipați până-n dinți

Trei refugiați ucraineni au fost prinși în flagrant, luni, de polițiștii bucureșteni ai Secției 12, în timp ce spărgeau un apartament. Potrivit unor surse apropiate anchetei, locatarii unui bloc din Sectorul 3 ar fi sunat la numărul de urgență 112 și ar fi anunțat că mai multe persoane încearcă să spargă o locuință.

Polițiștii au prins în flagrant trei bărbați care încercau să rupă butucul yalei și care aveau la ei, într-o geantă, mai multe unelte folosite de spărgători pentru forțarea ușilor.

Aceștia au fost încătușați și duși la sediul Secției 12, unde au fost audiați prin intermediul unui traducător autorizat. Aceștia au fost plasați în arest preventiv.

author avatar
Andreea Vlad
8.145 afisari

27 COMENTARII

    • Eu cunosc bine astfel de specimene. Sa stiti ca pot si mai bine. Sa vezi cand se vor pune pe omorat si strans taxe de protectier.Noi trebuie (daca avem chef) sa primim copii , batranii si femeile ucrainience. Atat. La terminarea razboiului sa mearga la ei.

      • este mult prea tarziu ! in prostia noastra caracteristica, am primit tot si consecintele incep sa se vada… de ce oare U.A. o fi fost numita Frienchestein ul Europei ?

      • vis, va fi motiv de revolutie. sub acopeirea ca ne aparam saracia si nevoile si neamul executam tot ce inseaman politicieni magistrati structuri de forta si afiliati gen o anumita hetnie

    • CENZURA PE SITE-eul PUPIN CURISTILOR ZIARE.COM , LINGAI IN CUR A CELOR CE-I PLATESC , ADICA A CLASEI POLITICE ACTUALE , JEFUITORII ROMANIEI
      ZOAIE.COM SUNT NISTE JEGURI DE COPISTI ANALFABETI , INCOMPETENTI , SI RETARDATI CE SPUN CA SUNT JURNALISTI . ACESTE JEGURI FAC DE RUSINE JURNALISMUL SI MASS MEDIA ROMANEASCA

      Ziare.com UN SITE CE INSTIGA LA URA , CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI , JEGURI PATENTATE , PLEAVA JURNALISMULUI DE CEA MAI JOASA SPETA , COLABORATORI VIERMANOSI , DEJECTII UMANE .GUNOAIE INFECTE
      SLUGILE CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE . FALSI JURNASITI DE PE ZOAIE.com.

      • Ai spus un mare adevăr 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😊😊😊😊😊

    • N-am reusit sa aflu taxa platita de raketi ca sa fie lasati sa intre in Romania. Sa-l intrebe cineva pe BVode.

      • În România nu au plătit taxe …au plătit că să îi lase să iasă din Ucraina,între 500-2500 €.

    • Credeam ca intrebi ce varste au aia care au sunat la 112, de-a venit politia asa repede sau cit de idioti erau acei „racketi” de spargeau un apartament de bloc in loc s-o faca prin pipera!
      Articolul e preluat din times new roman, site de comedie!

  1. Lasati la granita cu Ucraina de unde sa fie direct recrutati si trimisi la azovstal .
    Suntem cea mai tara prosta! …vorba unui clasic in viata

  2. Românii au demostrat, a n-a oarā, prostie si fudulie, nu altceva. Ce milosi suntem cu strainii si de tara noastrā ne batem joc, tolerând toate spurcaciunile la cârma ei.

  3. simplu,
    faci ca la pushcarie:
    dormi ziua si veghezi noaptea.
    -la ce ora „s-a intamplat”????????????

  4. PROPUN ca cei 3 .trei , banditi sa fie PREDATI lui Putin, cadou din partea guvernului..ca prizonieri de razboi.

  5. A ha ha, bai Plikusor Dan, vezi ca deja au inceput sa te lucreze pasarile calatoare ukro-na-zis-te !! Ha ha ha 🙂 Acum ia de aici, bai Plikusor, speram sa iti sparga cei ca astia si tie vilele si furkulitele, ca si la tampita aia de Armand, frantuzioaka lui peste prajit !! Bai, daca au inceput racketii astia nazsiti sa lucreze in plina zi, chia intre brazilienii din Bukale, asta inseamna ca va asteapta numai vremuri bune, si ne-bune, bai Plikusor !! Ha ha ha 🙂 Slava Babuinia din Bukale !!

    • Vezi ca ai muci pe bot! Atat de tont sa fii incit sa crezi ca niste hodorogi dintr-un bloc, au sunat la 112, iar politia a avut timp sa vina sa-i si prinda pe racketii ukrainieni in flagrant, care in loc sa se ocupe de cretinoizii lui mos putin, sparg yale prin bucuresti, pt ca plikusor n-a pus filtre eficiente la vama?

  6. Gunoaie de infractori ucraineni , o natiune violenta si nazista care au fost sint si vor fii impotriva romanilor

  7. Daca acesti racketi periculosi, spargeau un apartament oarecare, bine pregatiti ca niste pensionari vigilenti sa sune la 112 si politia sa aiba timp sa vina sa-i mai si prinda, cred ca ne aflam in mijlocul unei glume menita sa contorizeze citi idioti se pe m² se gasesc prin Romania.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger