AcasăNewsRefugiați din Ucraina, prinși la furat în București! Rakeții lui Zelenski, săltați...

Refugiați din Ucraina, prinși la furat în București! Rakeții lui Zelenski, săltați când încercau să spargă o locuință

locuintaRefugiați din Ucraina, prinși la furat în București. Tâlharii au fost săltați când încercau să spargă o locuință

Românii au demonstrat solidaritate încă din prima zi a invaziei ruse în Ucraina și au primit cu brațele deschise refugiații ucraineni. Și azi vede răsplata pentru gestul de omenie arătat.

Câțiva refugiați, din categoria rakeților, a început deja să terorizeze Capitala. O bandă de hoți formată din refugiați proveniți din Ucraina a fost prinsă în fapt luni, 3 mai, de polițiștii bucureșteni.

Refugiații operau în Capitală și aduseseră cu ei toate instrumentele necesare pentru spargerea ușilor de apartament, potrivit gandul.ro.

Tâlharii erau echipați până-n dinți

Trei refugiați ucraineni au fost prinși în flagrant, luni, de polițiștii bucureșteni ai Secției 12, în timp ce spărgeau un apartament. Potrivit unor surse apropiate anchetei, locatarii unui bloc din Sectorul 3 ar fi sunat la numărul de urgență 112 și ar fi anunțat că mai multe persoane încearcă să spargă o locuință.

Polițiștii au prins în flagrant trei bărbați care încercau să rupă butucul yalei și care aveau la ei, într-o geantă, mai multe unelte folosite de spărgători pentru forțarea ușilor.

Aceștia au fost încătușați și duși la sediul Secției 12, unde au fost audiați prin intermediul unui traducător autorizat. Aceștia au fost plasați în arest preventiv.

author avatar
Andreea Vlad