Cauta

Realitatea Tv si scenariul unui Gdansk romanesc

Ura si incitarea la violenta au ucis un primar in Polonia, consecinta a noii realitati progresiste scapate de sub control.Cu niste bolnavi cuprinsi de excitatii psihomotorii incontrolabile si loviti de o stare de confuzie mentala ce vine insotita de tulburari de perceptie a lumii exterioare, care seara de seara se erijeaza in formatori de opinie, nici Romania nu-i departe de un episod asemanator! Asemenea specimene populeaza studiourile televiziunilor bucurestene si, cocotate pe un munte de simpatie inchipuita, indeamna tara la actiune in razboiul cu „hidra” pesedista.

Cazul Realitatii Tv aproape ca nici n-ar mai trebui dezbatut. Si zau ca-mi alegeam alt subiect daca nu se trezea si CNA-ul sa reactioneze intr-o chestiune petrecuta cu juma’ de an in urma – modul in care a ales Rares Bogdan sa relateze evenimentele din 10 august 2018 (bataia jandarmi – protestatari, din Piata Victoriei). Echilibrul jurnalistic scuipat pe geamul masinii ce gonea in tromba spre o noua destinatie turistica de bifat i-a adus revolutionarului clujean o amenda. Ma rog, o va achita Cozmin Gusa. Daca-i fraier… 15.000 de lei si 10 minute de intrerupere a emisiei pentru Realitatea Tv!

„Represiunea continua! Abuz!”

Dupa un astfel de semnal primit de la Consiliul National al Audiovizualului (6 voturi pentru din 11 posibile), te-ai fi asteptat ca Rares Bogdan & Co sa se potoleasca. Sa inteleaga faptul ca umanitatea navigheaza prin ape foarte tulburi, iar societatea este extrem de sensibila la orice schimbare a mediului. De unde, fudulul ardelean pozeaza acum in victima, se vrea asezat in paginile istoriei langa martirii Horea si Crisan, cere ca poporul sa-l razbune. Cu mesaje atent alese, isi duce mai departe misiunea, aceea de a-i scoate in strada pe oameni la lupta cea mare. Care lupta, nu stim, dar in mod cert se vrea una totala – de clasa, de ideologie si idei, de putere. Realitatea Tv si-a tras numaratoare inversa pana cand… pana cand, probabil, va sfarsi definitiv inchisa, caci televiziunea asta si-a pierdut busola jurnalismului echidistant si a a ajuns sa balmajeasca printre interese straine de Romania.

„Represiunea din 10 august continua! Fara precedent, au decis suspendarea emisiei! Abuz fara precedent. Nu am crezut ca voi trai asa ceva! Incredibil! Am fost acuzati de incitare la violenta si dezinformare privind evenimentele din 10 august. Mi s-a spus ca imaginea a ceea ce s-a intamplat in 10 august a fost viciata de RealitateaTv si in special de catre mine si invitatii «Jocuri de Putere» – Doru Maries, Oreste Teodorescu, Oana Stanciulescu, Grigore Cartianu.Nu imi vine sa cred, sunt pur si simplu socat!”.

Ba, sa-ti vina sa crezi, Rares! Este o masura tardiva luata de CNA, dar perfect justificata atata vreme cat din emisiunea ta se scurg catre receptori doar dejectii imbracate in hainele unor asa-zise analize si pareri pertinente. Linsajul media trebuie sa inceteze daca Romania isi doreste sa nu aiba parte de un Gdansk. Or, cu politica dusa de Realitatea Tv, razboi civil scrie pe noi!

Cinstitul Gusa suge cu osardie

Cozmin Gusa s-a mufat la conducta sorosista si, intre doua inghitituri de doctrina progresist-globalista,promite sa se jertfeasca pe altarul bunastarii Romaniei. Pentru asta, insa, ar trebui sa verse la ANAF macar o parte din datoria de milioane de euro a canalului (de media? ma indoiesc!) pe care-l patroneaza, asta pana nu vine prescriptia fiscala pe care o tot asteapta.

„Nu ne pot ei persecuta cat putem noi rezista”, ne transmite Gusa cu subtilitatea specifica elefantului. Altfel, cel mai tare consilier politic fara loc de munca indeamna presa la solidaritate. Pentru el, amenda CNA trebuie contestata in strada, cu proteste de masa, institutiile abilitate sa-i faca dreptate nu merita a fi bagate in seama. „Principala tinta a PSDragnea in 2019 este presa independenta (…) Poate de aceea initiativa nostra privind Partidul Realitatea este si o initiativa de solidarizare a presei. Fiind solidari, nu va mai fi nimeni o tinta, cu amenzi de sute de mii, de milioane de euro, doar pentru ca am deranjat puterea. Noi am refuzat tot timpul bani, ati vazut lista celor platiti de PSD sa devina «tonomate». Aceste lucruri sunt un avertisment si pentru restul oamenilor din presa. Le va veni randul!”.

Supozitorul Orban vrea imagine

Hamesit de atata stat in Opozitie, Ludovic Orban nu putea rata prilejul si s-a grabit sa pozeze in aparatorul oropsitului Rares Bogdan.Presedintele PNL s-a introdus in ecuatie fix ca supozitorul, doar-doar iesirea lui si-o face efectul scontat si spre dimineata anunta „pretenarii” inca doua, trei procente la sondajele electorale. „Decizia CNA este una vadit politica, in spatele careia se afla coalitia PSD-ALDE-UDMR. Aceasta decizie nu este altceva decat o continuare a interventiei brutale a Jandarmeriei din 10 august, de data aceasta impotriva organelor de presa neafiliate politic.Practic, este o reinstituire a cenzurii de tip comunist si o incalcare grosolana a Constitutiei si a Legii. Nu poti sa sanctionezi o televiziune pentru ca reflecta adevarul si pentru ca aparadrepturile si libertatile cetatenilor”.In toata istoria omenirii n-a existat un singur Ludovic neglijabil. L-a descoperit si se afiseaza mandra cu el Opozitia parlamentara din Romania.

Ultimele stiri

  • Cum a reacţionat Cristian Popescu Piedone când a văzut că, în cel mai recent sondaj Avangarde, Gabriela Firea i-a „luat faţa”
  • Frisoane la vârful UE. Ordin de cenzură totală pentru platformele online
  • Ce se întâmplă cu impozitele românilor după ce va fi introdus salariul minim european. Acest tip de leafă schimbă tot!
  • Dom’ Nic, mateinul cârcotaș
  • Salarii de 2.000 euro în România, dar românii nici nu vor să audă de aceste locuri de muncă: „Pleacă să muncească afară”
  • Gata și cu eolienele din Sudul țării. Afectează ariile naturale protejate
  • Veste bună pentru această categorie de pensionari. Vor putea ieşi la pensie mai repede, dar cu o condiţie. Proiect în Parlament
  • Cea mai mare păcăleală a lui Nicușor Dan: în 2024, bucureștenii se spală cu apă încălzită la ibric
  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Exit mobile version