Cauta

Putin, lunestistul Rusiei

Liderul de la Kremlin si-a demonstrat talentele de sniper incercand o noua pusca cu luneta marca Kalasnikov. Potrivit televiziunii ruse de stat, Vladimir Putin stapaneste o tehnica de tintas profesionist.

Presedintele si a tinut suflarea si a tras intre doua batai ale inimii a comentat postul tv Rossya 24

Dar ce nu poate Putin? De cand a preluat carma Rusiei, fostul KGB-ist a aparut in zeci de ipostaze – o mina de aur pentru propaganda- macho. Putin- vanatorul dar si salvatorul de tigri, Putin-pilot de avioane de lupta, Putin-pilot de masini de formula 1, Putin-scafandru, Putin-calaret la bustul gol, etc. Miercuri, liderul de la Kremlin a putut fi vazut la standul de tir al companiei Kalasnikov, in apropiere de Moscova. Purtand ochelari de protectie si casca antifonica, Putin si-a lipit obrazul de noua arma de precizie prezentata de Kalasnikov, a ochit si a apasat pe tragaci, parand a fi in elementul lui. ”Tinta a fost plasata aproximativ la distanta maxima”, nu a uitat sa precizeze postul Rossya 24. Wilhelm Tell, ce mai..

Din cinci boabe a nimerit trei la 600 metri distanta

De fapt, tinta era la 600 de metri.  Rossya 24 a mai precizat ca ”presedintele aplica tehnica lunetistilor profesionisti, tinandu-si respiratia in momentul cand apasa pe tragaci, intre doua batai ale inimii”. Wow! Si noi credeam ca altii sufla ca in butoiul cu varza cand trag cu o arma de sniper. Putin a tras cinci focuri si a nimerit de trei ori, mai afirma televiziunea rusa. Postul de televiziune al ministerului rus al Apararii, TV Zvezda, a preluat stafeta explicand ca noua arma semiautomata SVC-380 cu care a tras Putin este ”o arma ultramoderna destinata tragatorilor de elita rusi”. Consortiul Kalasnikov se afla in plin proces de modernizare si diversificare a gamei de armament. In plus, Kalasnikov a anuntat ca vrea sa atace si piata automobilelor electrice, prezentand un automobil electric inspirat dupa un model din era sovietica, Moskvich. Compania mai produce si motociclete electrice.

Ultimele stiri

  • Pelerinaj de Florii 2024 la București. Care va traseul procesiunii. Trafic restricţionat în Capitală
  • O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)
  • Pericol cu peştele din magazine, înainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari
  • Tragedie pe şoselele din România. Doi tineri au murit la faţa locului!
  • Horoscop – sâmbătă, 27 aprilie 2024. Chiar şi în weekend, mai mulţi naitivi îşi doresc să se dezvolte pe plan profesional
  • Iliescu riscă închisoare pe viață. Cum a întâmpinat-o pe prima procuroare care se ocupă de dosarul mineriadei
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Erdogan îl amână pe Biden. Nu mai are loc întâlnirea de pe 9 mai
  • Traian Băsescu explică unde s-a produs întârzierea aderării la Schengen: „Eram intrați de 10 ani”
  • Gabriela Firea neagă acuzațiile cum că planurile urbanistice de sector din mandatul său ar fi fost ilegale: „Vorbe în vânt!”
  • Exit mobile version