Cauta

Puscariasii au pus filajul pe miliardari si politicieni!

Zeci de potentati ai zilei, de la importanti oameni politici, inalti functionari publici, sefi de deconcentrate si unitati administrative locale, pana la influenti oameni de afaceri sunt monitorizati de diverse structuri ale statului.

Detinutii sunt lasati cu mobile in celula, daca dau anumite telefoane…

Nu este vorba despre clasicul filaj „preventiv” facut deja la vedere, ci de operatiuni legale, declansate in urma obtinerii unor mandate judecatoresti. Iar cei care intr-un mod sau altul se afla la carma acestei tari sunt „agatati” cu niste telefoane „gresite” date din penitenciare de infractori care actioneaza la ordinele Serviciilor.

Momeala „SAI”

Din informatiile intrate in posesia noastra, mai multe anchete declansate pentru stoparea coruptiei din penitenciare au fost stopate inca din fasa, in urma interventiilor pentru protejarea detinutilor care au fost gasiti cu telefoane mobile in celulele lor. Si care se bucura de statutul de „surse autorizate informative” ale unor structuri speciale din Politie, DIICOT si, bineinteles, Servicii. Iar aceste „sifoane”, mai nou, dupa cum sustin sursele noastre, indeplinesc si altfel de misiuni, decit cele traditionale, de a afla ponturi si de a le turna ofiterilor de legatura. Ei apeleaza numerele primite de la „coordonatori” , fara sa stie ale cui sunt, si cand interlocutorul raspunde, recita „placa” invatata pe dinafara cu „e in regula, stati linistit, ne mai auzim…”.

Filaj multiplu

Ofiterii sub acoperire pot monitoriza legal „tintele“

Cum acesti interlopi recidivisti sunt monitorizati legal sub pretextul de a le afla eventualii complici ramasi in libertate, anchetatorii se prezinta la presedintii de instante inarmati cu interceptarile provocate chiar de ei. Si obtin mandat pentru urmarirea celui sunat, „sa vedem daca nu e in cardasie sau nu este vreo amenintare codificata”. Iar dupa cum recunosc chiar unii dintre magistratii obligati sa dea asemenea mandate, cei care au fost apelati „din greseala”, cum se va dovedi mai tarziu, sunt cu totii, stranie coincidenta, politicieni, jurnalisti, miliardari, primari, directori. Care timp de 60 de zile vor fi filati cu acte in regula, asa ca vor putea „cadea” pe interceptari la orice vorba cu doua intelesuri rostita la telefon.

[poll id=”242″]

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Alertă, păziți vistieria: Iohannis a plecat în America!
  • Digitalizarea ANAF, praf și pulbere. Nici aplicațiile banale nu funcționează
  • Obiectivele militare ”pârjolesc” totul în jur. Terenurile din zonă, confiscate, mascat, de stat
  • Bătaie pe Dani Coman. Două rivale de moarte din Superligă îl vor
  • Șeful anticorupție din arbitraj, arestat pentru trafic internațional de droguri
  • Doi vajnici moldoveni pur-sânge tânjesc după regionalizarea României
  • România, sub ocupație economică. Germania, Franța și SUA controlează totul
  • Sindromul Havana – paranoia Occidentului. Ipoteza „Rușii au făcut-o” nu are probe
  • Întrebarea de 9 trilioane de dolari: cine plătește tranziția ecologică?
  • Exit mobile version