Cauta

Puigdemont, retinut in Germania

Fostul lider catalan, Carles Puigdemont, a fost retinut, ieri, in Germania, dupa ce autoritatile din Spania au emis mandat international de arestare.

Fostul lider catalan Carles Puigdemont a fost retinut ieri in Germania dupa ce autoritatile din Spania au emis mandat international de arestare<br >Carles Puigdemont a fost oprit de politistii care controleaza autostrazile din landul german Schleswig Holstein in apropierea granitei Germaniei cu Danemarca Curtea Suprema de la Madrid a emis vineri mandate internationale de arestare pentru sase politicieni catalani care au fugit in strainatate inclusiv fostul premier Carles Puigdemon In total aceeasi Curte a decis judecarea a 25 de politicieni separaristi pentru rebeliune delapidare si incalcarea dispozitiilor statului Aflat initial in Finlanda Puigdemont a reusit sa evite aplicarea mandatului si a parasit tara Acesta se indrepta spre Belgia Carles Puigdemont este acuzat de frauda si rebeliune Daca va fi gasit vinovat risca pana la 30 de ani de inchisoare Pe numele sau comlplet Carles Puigdemont i Casamajó cel retinut este un jurnalist si politician catalan expresedinte ales al Generalitatii din Catalonia La 10 ianuarie 2016 a fost ales presedinte a Generalitatii de catre Parlamentul Cataloniei Puigdemont s a casatorit in anul 2000 cu o jurnalista din Romania Marcela Topor Ei au doua fiice Magalí si Maria El vorbeste catalana engleza franceza romana si spaniola

Carles Puigdemont a fost oprit de politistii care controleaza autostrazile din landul german Schleswig-Holstein, in apropierea granitei Germaniei cu Danemarca. Curtea Suprema de la Madrid a emis, vineri, mandate internationale de arestare pentru sase politicieni catalani care au fugit in strainatate, inclusiv fostul premier Carles Puigdemon. In total, aceeasi Curte a decis judecarea a 25 de politicieni separaristi pentru rebeliune, delapidare si incalcarea dispozitiilor statului. Aflat initial in Finlanda, Puigdemont a reusit sa evite aplicarea mandatului si a parasit tara. Acesta se indrepta spre Belgia. Carles Puigdemont este acuzat de frauda si rebeliune. Daca va fi gasit vinovat risca pana la 30 de ani de inchisoare. Pe numele sau comlplet Carles Puigdemont i Casamajó, cel retinut este un jurnalist si politician catalan, expresedinte ales al Generalitatii din Catalonia. La 10 ianuarie 2016 a fost ales presedinte a Generalitatii de catre Parlamentul Cataloniei. Puigdemont s-a casatorit in anul 2000 cu o jurnalista din Romania, Marcela Topor.  Ei au doua fiice, Magalí si Maria. El vorbeste catalana, engleza, franceza, romana si spaniola.

Ultimele stiri

  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Tragedie în ziua de Florii 2024, la Mamaia: un bărbat de 50 de ani s-a înecat în mare!
  • Scriitorul Nicolae Iliescu va fi înmormântat marți, la Cimitirul Străulești 2
  • Telefonul tău te ascultă în timp ce vorbeşti cu apropiaţii, iar informaţiile ajung în online. Iată cum dezactivezi „funcţia-spion”!
  • Afacerile care pun, de azi, lacătul pe uşă. Legea intră în vigoare!
  • FCSB este noua campioană a României
  • Horoscop de Florii – duminică, 28 aprilie 2024. Nativii caută să se liniştească, dar vor întâmpina probleme
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Drogul „neobișnuit de puternic” care a băgat Anglia în alertă. Un om a murit, iar alți opt sunt la spital
  • Exit mobile version