Cauta

PROFEȚIA LUI CORNELIU COPOSU despre Rusia! Liderul țărănist a vorbit despre subjugarea popoarelor / Turcia, avertizată!

corneliu coposu

PROFEȚIA LUI CORNELIU COPOSU despre Rusia! Liderul țărănist a vorbit despre subjugarea popoarelor / Turcia, avertizată!

Corneliu Coposu, liderul țărănist, a declarat într-un interviu în anii ’90 că „Fie că a fost Rusie ţaristă, fie că a fost Rusie ortodoxă, ea a reprezentat pentru noi acelaşi pericol. Nu a renunţat niciodată la imperialismul agrar“.

Politicianul, aflat în opoziție imediat după Revoluție, atrăgea atenția că indiferent de forma de guvernare, dorința conducătorilor ruși rămâne expansiunea.

„Rusia nu a renunțat niciodată la imperialismul agrar caracteristic în urma testamentului lui Petru cel Mare” – CORNELIU COPOSU

Profeția lui Corneliu Coposu despre Rusia s-a adeverit, iată, pe 24 februarie, când Kremlinul a dat ordin ca trupele rusești să invadeze Ucraina. Occidentul a reacționat imediat și s-a unit pentru a pune capăt războiului care durează de o lună și jumătate.

Turcia, avertizată de Corneliu Coposu!

Corneliu Coposu susținea că țara noastră nu are niciun interes să promoveze nici pe linia unui curent imperialismul rusesc. Cuvintele lăsate în urmă arată acum o altă dimensiune în conflictul dintre Rusia și Ucraina.

„Sigur că metodele de subjugare a popoarelor care îi stau în drumul expansiunii spre mările calde, spre Bosfor… suntem noi și alte țări mai mici. Nu avem niciun interes să promovăm nici pe linia unui curent pravoslavnic imperialismul rusesc” – CORNELIU Coposu

„Ideea noastră de integrare a concepției de morală creștină în partidele europene nu are nicio contingență cu ideile manifestate sau ascunse ale imperialismului rusesc care, după opinia mea, fie că a fost vorba de o guvernare țaristă, de o guvernare comunistă sau acum, de o guvernare, să-i zicem, revoluționară, nu a renunțat la aceleași idei de expansiune agrară și de penetrare în Europa”, mai spunea Corneliu Coposu.

Despre Rusia (Corneliu Coposu, interviu - 1991)

Ultimele stiri

  • Sondaj Sociopol: Firea îi suflă în ceafă lui Nicușor Dan
  • Dan Tocaci, periculosul Dan Tocaci
  • Dani Mocanu dezvăluie cum a făcut 600.000 de dolari pe TikTok!/„Așa mi-a spus doamna de la ANAF”
  • Noi amănunte în cazul morții Raisei, copila de 2 ani din Dolj. Cine e principalul suspect/Ce povestește bunica fetiței – VIDEO
  • AUR, Smirnă și Tămâie. Magia prin care libanezul Murad se vrea împărat la Mangalia, să-și bage calul troian în Primărie
  • Firea ajunge la 4 procente în spatele lui Nicușor Dan, iar Piedone coboară pe locul 4 și s-ar putea retrage din cursă
  • Gabriela Firea: Foișor e în topul european al spitalelor de ortopedie
  • S-a aflat! Digi nu poate cumpăra – încă – Telekom România. Ce se întâmplă cu tranzacția anului
  • S-a dat alerta pe o stradă din Capitală! Grenadă găsită la vila familiei Andreei Tonciu: „Vă dați seama, dacă nu venea…”
  • Care sunt politicienii în care românii au cea mai multă încredere, conform unui sondaj recent
  • Exit mobile version