AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin, arestat? Curtea Penală Internaţională, sesizată de un procuror pentru crime...

Vladimir Putin, arestat? Curtea Penală Internaţională, sesizată de un procuror pentru crime de război

vladimir-putin-1Vladimir Putin, arestat? Curtea Penală Internaţională, sesizată de un procuror pentru crime de război

Carla Del Ponte, fost procuror pentru crime de război, a cerut Curții Penale Internaționale să emită un mandat de arestare pe numele președintelui rus Vladimir Putin. „Putin este un criminal de război”, a declarat Del Ponte, în vârstă de 75 de ani, care a investigat crime de război în Rwanda și în fosta Iugoslavie, într-un interviu acordat cotidianului Le Temps.

Del Ponte a cerut emiterea unui mandat de arestare pe numele liderului de la Kremlin.

Putin nu va mai putea ieşi din Rusia

Faptul că ar urma să fie emis un mandat internaţional de arestare pe numele lui Vladimir Putin nu ar însemna, automat, reţinerea liderului de la Kremlin, ci faptul că preşedintele Rusiei nu mai putea pleca din ţara lui.

Del Ponte a recunoscut că un mandat de arestare nu înseamnă neapărat că Putin va fi luat în custodie.

„Dacă el rămâne în Rusia, acest lucru nu va fi niciodată cazul. Dar i-ar fi imposibil să părăsească țara sa și ar fi un semnal puternic că are multe state împotriva sa”, explică fostul procuror pentru crime de război.

author avatar
Andrei Ștefan
434 afisari

6 COMENTARII

  1. Tribunalul Penibil International spune:
    2 APRILIE 2022 LA 18:29
    Inainte de mandatul pentru Putin (??) babatia asta s-ar ocupa mai bine de mandatele pentru porcul rozaliu Clinton (macelarul Iugoslaviei si al Belgrad-ului), retardatul Bush si „premiul Nobel pentru pace” Obama, cei cu singe afghan, irakian, libian si sirian pe mîini !

  2. Daca inainte sunt arestati aia care au facut genocid in africa, libia,irak si ultimul si el !!!! De ce sa scapam doar de unul cand ei sunt mai multi si astia cu covidul planetar si vaxx.

  3. Oare nu trebuia sa ceara pentru câțiva președinți americani, mandat de arestare. In Iugoslavia au folosit inclusiv napalm. Au omorât cu miile, copii si Adulți, iar slugile ca jegul asta de procuror nu au comentat nimic. Iar oile europene învinuiesc doar pe ruși. Criminalii americani sunt aplaudați

  4. Legea banului. Imperialismul american se va termina cand nu mai au bani destui. Plata in ruble este primul pas in directia asta.

  5. Pe cei din NATO cine ii aresteaza ?

    ,,NATO și SUA au realizat: 14.500 de morți în Libia; 165.000 de morți în Afganistan; 224.000 de morți în Siria; 1.200.000 de morți în Irak; 100.000 de morți în Palestina (din 1948); 15.000 morti in Serbia Fără motiv…’’
    ,,Președintele rus Vladimir Putin i-a spus marți președintelui Trump că armata Rusiei a distrus o multitudine de facilități străine de arme biologice care aveau carte albă în Ucraina și că armata sa a luat măsuri decisive și strategice pentru a scăpa națiunea coruptă de ceea ce el a numit influența satanică, a declarat o sursă anonimă din Mar-a-Lago pentru Real Raw News. Amata rusă a șters următoarele: – 11 facilități de arme biologice finanțate de Departamentul de Stat/Departamentul Apărării SUA; – 4 centre germane de cercetare chimică toxică; – 3 centre elvețiene de nanotehnologie; – 1 consorțiu bio-tehnologic francez; – 3 laboratoare israeliene care lucrau cu febrilitate pentru a crea o armă biologică bazată pe rabie împrăștiată din aer. În plus, Putin a susținut că forțele sale au efectuat lovituri de precizie asupra biolaboratoarelor mobile (mașini cu 18 roți adaptate în mod nesigur în laboratoare improvizate) care încercau să transporte agenți patogeni letali peste granița cu Ucraina în Polonia…,, Dacă aș fi vrut să cuceresc Ucraina, aș trimite 1.000 de avioane. Știi cum arată o invazie adevărată. Uitați-vă la înregistrări video ale Americii „Șoc și groază” în Irak. Asta este o invazie. ,,Forțele Speciale Ruse, în timp ce căutau arme de distrugere în masă, au dat peste o clădire din cărămidă plină de copii captivi.Oamenii lui Putin au găsit alte trei locații, fiecare cu 25-60 de copii.” Documentarul Donbass https://ok.ru/video/3943487769196

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger