Cauta

Profesorul Leon Dănăilă rupe tăcerea! Ce a ținut să precizeze cunoscutul medic

(sursa foto. Facebook/Leon Dănăilă)

Dat fiind faptul că în ultima perioadă s-a speculat că ar avea nevoie de o proteză de șold și, implicit, de o operație, reputatul neurochirug Leon Dănăilă a ales să iasă public cu un mesaj, prin intermediul căruia să lămurească lucrurile când vine vorba despre starea sa de sănătate.

Astfel că academicianul a transmis, prin intermediul unei rețele de socializare, un punct de vedere scurt, dar lămuritor, cu accent pe faptul că nu a formulat vreo solicitare cu privire la o proteză de șold.

Totodată, academicianul Dănăilă a ales să le mulțumească în mod special celor care i-au sărit în ajutor, în vederea procurării unui astfel de dispozitiv medical.

Redăm în cele ce urmează, integral, mesajul postat pe Facebook Leon Dănăilă Pagina Oficială, sâmbătă după-amiază:

Precizare

În ultimele zile, au fost răspândite în spațiul public mai multe informații false despre starea mea de sănătate și anumite solicitări pe care le-aș fi făcut. Dat fiind că țin la corecta informare a publicului și nu îmi doresc ca numele meu să fie folosit într-o campanie de fake news, țin să fac următoarele precizări:

1. Nu am solicitat niciunui corp medical și niciunei instituții o proteză de șold.
2. Nu sunt înscris pe nicio listă în vederea obținerii unui astfel de dispozitiv medical.
3. Le mulțumesc pentru gândurile bune celor care și-au anunțat disponibilitatea de a mă ajuta pentru procurarea unei proteze de șold, însă nu am o astfel de necesitate.

Cu respect și cu mulțumiri pentru cei care vor prelua acest mesaj și vor contribui la restabilirea adevărului.

Prof. dr. Leon Dănăilă

Fostul premier Tudose, reacție dură la adresa ministrului Sănătății, invocând numele academicianului Dănăilă

Tot sâmbătă, dar până să se afle aceste explicații venite din direcția profesorului Dănăilă, pe pagina de Facebook a fostului premier Mihai Tudose a apărut un mesaj dur la adresa actualului ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă.

Postarea, plină de critici la adresa șefei de la MS, aduce în discuție tocmai presupusa situație medicală cu care s-ar confrunta doctorul Dănăilă și declarația făcută, recent, de oficialul guvernamental, întrebată fiind pe această temă. Actualul europarlamentar, fost premier PSD, o arată cu degetul pe Mihăilă, cu accent pe reputația de care se bucură doctorul Leon Dănăilă.

Redăm în cele ce urmează, integral, mesajul postat pe pagina de Facebook a fostului premier Mihai Tudose:

Meduza de la Sănătate

Cruntă lipsa de umanitate a ministresei pluseriste de la Sănătate față de suferința academicianului octogenar Leon Dănăilă! Rușinoasă lașitatea penelistă în fața umilinței la care juna Mihăilă îl supune pe venerabilul ex-senator PNL! A fost bun doctorul Dănăilă, în campania electorală din 2016, să deschidă lista PNL la București, dar acum, când marele neurochirug are nevoie de operație, la 87 de ani, cei care au profitat politic de pe urma imaginii sale tac chitic…

Academicianul e pe lista de așteptare la Spitalul Foișor, să fie operat pentru o proteză la șold. Dar spitalul a fost transformat în unitate Covid. Ce-i transmite ,,marioneta” lui Vlad Voiculescu medicului care a făcut peste 30.000 de operații în timpul carierei lui? ,,Fiecare pacient va fi tratat în funcţie de nivelul de urgenţă.”

Asta-i răsplata ministrului Sănătății pentru un medic care și-a dedicat viața salvării semenilor săi. Asta-i empatia față de victimele proastei gestiuni a pandemiei, pentru că sunt atâția români în situația doctorului Dănăilă, care așteaptă tratament pentru afecțiuni grave.

Sau vom avea și aici o justificare de genul nu-cred-că-a-fost-cel-mai-mare-neurochirurg-român?!?

Dar când nenorocești, zâmbind, o țară întreagă…. un om care a salvat zeci de mii de vieți și care nici măcar trotinetă nu are… nu există!!!

Meduzele au rezistat milioane de ani fără creier. Credeți că veți reuși și voi?”

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version