AcasăPoliticaKlaus Iohannis i-a trimis un avertisment Ioanei Mihăilă chiar la ceremonia de...

Klaus Iohannis i-a trimis un avertisment Ioanei Mihăilă chiar la ceremonia de învestire la Ministerul Sănătăţii (VIDEO)

Klaus IohannisKlaus Iohannis i-a trimis un avertisment Ioanei Mihăilă chiar la ceremonia de învestire la Ministerul Sănătăţii

Ioana Mihăilă, noul Ministru al Sănătății, a depus miercuri jurământul în cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Cotroceni, în prezenţa lui Kluas Iohannis, evident.

Această învestire a avut loc după ce şeful statului a semnat miercuri, 21 aprilie 2021, decretul de numire în funcția de membru al Guvernului a Ioanei Mihăilă, ministrul Sănătății.

Ea îi succede lui Vlad Voiculescu. Ioana Mihăilă a fost propusă tot de USR-PLUS, iar Cîţu şi Iohannis au acceptat-o.

Avertismentul lui Iohannis pentru Ioana Mihăilă

Preluați astăzi un minister foarte complicat, ministerul Sănătății, într-o perioada extrem de dificilă de pandemie. Va doresc multă putere de muncă, mult succes.

Să va integrați în echipa guvernamentală. Sunt foarte bucuros că în coaliție s-a găsit un modus vivendi care ne da tuturor speranțe că lucrurile vor merge și mai bine.”, a spus Klaus Iohannis în cadrul ceremoniei

„Doresc Guvernului să găsească o colaborare foarte bună între membrii Guvernului și în acest caz să o sprijiniți pe doamna ministru, pentru că va avea enorm de multe probleme de rezolvat”, a mai zis președintele.

Cîţu i-a zis „da” Ioanei Mihăilă

Florin Cîţu i-a transmis, miercuri după-amiază, preşedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Ioana Mihăilă să fie numită ministru al Sănătăţii.

Astăzi am primit de la colegii din USR PLUS nominalizarea pentru Ministerul Sănătăţii, imediat am trimis-o către preşedintele României, în persoana doamnei Ioana Mihăilă.

Cred că tot miercuri va depune jurământul şi vom avea un ministru al Sănătăţii care să se ocupe, să preia acest portofoliu”, a anunţat Florin Cîţu, miercuri, la Palatul Victoria.

author avatar
Andrei Ștefan
501 afisari

6 COMENTARII

  1. O caricatura de presedinte,o carpa de om.Cand era PSD la guvernare musca din el de cred ca a ramas fara toti dintii.Acum nu misca in front.Cica spera ca lucrurile vor ,,merge si mai bine”.Asta e orb de-a binelea,sau face pe prostul!.Vedeti pe cine a-ti VOTAT romani????O zdreanta!!!!Vom ajunge pe cele mai inalte culmi de civilizatie si progres cu individul asta,de o sa rada si Bangladejul de noi!!

    • Sunt platit in copeici de Raion sa injur Presedintele Romaniei , eu , un boschetar rapanos din boschetii din spatele garii Tiraspol , o zdreanta mancurta , o carpa de ciolovec cu care se sterg navetistii de Rabnita la cur , fac pe prostul si am ramas asa , m-a dibuit meletia garii ca fac pe orbul sa cersesc si sa labuiesc geamantane din sala de asteptare nesupravegheate cum trebuie de calatori . Sunt constient ca daca pic in gheara ROMANILOR nu mai am scapare , am sa mor cu falcile umflate de calupuri zburlite si rozeta preluctata nemilos prin aschiere , m-am k…t la semnal !

  2. Fa spume jigodie nebuna …Fa spume cine te opreste, satana de la ziua crucii!Du te si lingel pe plavan apoi bea ti pisatul Sugismodie nebuna!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger