AcasăPoliticaSe așteaptă explicații după cazul Foișor. Rareș Bogdan nu-l scapă din ochi...

Se așteaptă explicații după cazul Foișor. Rareș Bogdan nu-l scapă din ochi pe Raed Arafat: Să mai exerseze empatia și emoția. Nu suntem roboți – VIDEO

Se așteaptă explicații după cazul Foișor. Rareș Bogdan nu-l scapă din ochi pe Raed Arafat: Să mai exerseze empatia și emoția. Nu suntem roboți - VIDEO

Se așteaptă explicații despre situația apărută vineri seară la Spitalul Foișor din Capitală. A spus-o prim-vicepreședintele PNL-ului, înaintea unei ședințe ce va avea loc luni, la nivelul conducerii formațiunii politice, dar și a unor discuții la nivelul Coaliției.

Totul, după ce ”o ţară întreagă a fost şocată de imaginile cu oameni scoşi la ora 23.30 la 5 grade, (…) pe targă, acoperiţi doar cu o pătură, în scaune cu rotile, foarte mulţi spre maşini personale ale aparţinătorilor şi nu spre salvări”, din câte a menționat Rareș Bogdan.

”Situația e mult mai liniștită în Coaliție decât pare dinafară”, susține, însă, Bogdan. ”În momentul ăsta nu discutăm despre demiteri, discutăm despre un lanţ al vinovăţiilor care trebuie să ne fie pus la dispoziţie, nouă şi opiniei publice”, a declarat prim-vicepreședintele PNL-ului, în fața presei.

Totodată, liberalul a criticiat situația ”dublajului” la nivel de declarații, apărut sâmbătă, când premierul Cîțu și ministrul Voiculescu au ieșit în fața presei în același timp. ”Am văzut un singur lucru care trebuie să nu se mai întâmple (…) un prim-ministru atunci când dă declarații nu poate fi in niciun fel acoperit sau dublat de declarațiile altcuiva”, a susținut Rareș Bogdan, înainte de a completa că speră să fi fost ”doar o chestiune legată de lipsă de comunicare între departamentele celor două instituții”.

Pe de altă parte, referindu-se la șeful DSU, europarlamentarul PNL a avut un mesaj destul de tranșant. Și asta după ce recent mai avusese o ieșire publică sonoră, pe tema celor întâmplate la Spitalul Foișor – DETALII AICI. ”Domnul Raed Arafat ar trebui să înțeleagă (…) că nu există oameni care să aibă doar calități. (…) Cred că dl. Raed Arafat e ușor tensionat, e ușor obosit și nu ar fi rău să încerce să mai exerseze empatia și emoția, pentru că nu suntem roboți”, i-a transmis Rareș Bogdan secretarului de stat aflat în fruntea Departamentului pentru Situații de Urgență.

131 afisari

4 COMENTARII

  1. Domnul Arafat la cat este de versat, o sa si planga pentru a va impresiona. Stie foarte bine cum poate intra pe sub pielea celor care se afla la putere. Am fost martor cand in perioada 2002-2003, se lipise efectiv cu o ambulanta model american de coloana oficiala a premierului maghiar in judetul Mures, doar pentru a-si face imagine. Si ulterior, a reusit sa-si creeze imaginea de salvator al Romaniei. Daca cineva crede ca face toate aceste lucruri fara nici un beneficiu, se inseala amarnic. O simpla cautare pe net si veti vedea cate burse de studii (medicina si pompieri) acorda statul roman cetatenilor palestinieni. De ce oare la medicina si la pompieri ? Firma Deltamed va suna cunoscut ? Oare actualii nu au fost informati de toate aste si de alte lucruri?

  2. Trotski cu papion al PNL, tuna si fulgera, si sigur de la ei, nimeni nu-i vinovat.
    Voiculescu e bine merci, sistemul medical e la pamant, da e bine pentru ei.

  3. dam din gura sa „ametim” prostii ca maine, poimaine vin prezidentialele si scopul scuza….dar nu jignim prea tare nici „monstruoasa coalitie”ca avem nevoie de sustinere…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger