Cauta

Profesorul de la „Jean Monnet” a refuzat sa faca sex cu eleva, iar ea l-a acuzat de viol!

Elevii de la Liceul „Jean Monnet” din Capitala spun ca motivul pentru care Oana, fata care l-a acuzat pe profesorul de sport Dan Octavian Visan de viol, a pornit acest intreg scandal din cauza ca acesta ar fi refuzat-o pe eleva si pentru a castiga popularitate.

(foto: ziarelive.ro)

Profesorul de sport, Dan Octavian Visan, in cadrul Liceului „Jean Monnet”, a fost acuzat ca a violat o eleva din clasa a XI-a, in timpul unei excursii la Predeal. Eleva minora s-a prezentat saptamana trecuta la Sectia 1 Politie insotita de parinti si a despus plangere impotriva profesorului de 26 de ani, acuzandu-l ca a violat-o.

Colegii Oanei spun ca a fost un gest de razbunare si de gelozie din partea ei, deoarece in timpul petrecerii din clubul de la Predeal ea a facut o scena de gelozie si a amenintat: „Sa vezi ce-i fac eu lui!”, dupa ce profesorul refuzase o implicatie emotionala cu eleva.

Majoritatea copiilor au o parere foarte buna despre dascal. „Dan era un prof OK, era tanar, nu era un profesor comunist si nu mi s-a parut sa se fi uitat dupa fete la scoala. Dacă voia sa se culce cu o fata, putea s-o faca cu o fata de varsta lui“, a mai spus un alt elev.

Chiar si unii parinti sar in ajutorul profesorului:  „Poate sa va spuna si fetita mea careia ii era profesor. Era foarte incantata de cum facea orele de sport, ca facea gimnastica. E pacat pentru ca este foarte tanar si o asemenea intamplare i-a distrus cariera”, a declarat o mama.

Constantin Zamfirescu, „Goagoasa” de la emisiunea „Trasnitii“, are si el copiii la Liceul „Jean Monnet“ din capitala. „Din cate mi-a spus baiatul meu din clasa a XI-a, a avut si profesorul o vina, dar el a fost mai degraba starnit. Profesorul,  fiind tanar si prezentabil, a avut multe avansuri din partea fetelor, dar a rabdat destul timp“, a spus Constantin Zamfirescu.

Ultimele stiri

  • Febra materiilor prime critice. UE obligă statele să răscolească pământurile
  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Guvernele, în foame de bani: taxele pe mașinile electrice adaugă costuri pentru cumpărători
  • Ion Iliescu, un mesaj care a cutremurat Facebook: „Le mulţumesc angajaţilor SPP, foşti şi actuali…”/Ultimele vești despre starea fostului președinte
  • Washingtonul alege momentul nepotrivit pentru a provoca China
  • Fermecătorul Macron nu va avea succes cu Xi Jinping
  • Exit mobile version