Cauta

Procurorii rock’n roll de la sectorul 1

Sunt interlopi temuti care scriu poezii de dragoste sau planteaza panselute. Campioni la box ce plang cu hohote la o telenovela siropoasa. Si asta pentru ca fiecare dintre noi, indiferent cat de duri am parea la locul de munca, avem cate o slabiciune sufleteasca bine ascunsa.

Este si cazul a trei respectabili magistrati de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 care, dupa cum sustin sursele noastre, ar avea o pasiune nebuna pentru muzica de buna calitate. Asa ca nu s-au sfiit, ce-i drept, in mare secret, sa formeze o formatie si sa inchirieze o locatie putin mai sus de birourile de pe strada Scaune, unde, intre instrumentarea a doua dosare, mai trag cate o repetitie.

Fara nume!

La inceput, putinii amici care stiu despre acest hobby au crezut ca este vorba despre un capriciu trecator. Numai ca ei s-au convins ca procurorii Sergiu Gabura, Sorin Laurentiu Melnic si grefiera sefa Liliana Panait chiar au de gand sa urmeze o cariera artistica si, de ce nu, sa-si infranga reticenta si chiar sa dea spectacole de succes.

Deocamdata, dupa informatiile intrate in posesia noastra, acestia repeta la greu in putinul timp liber aflat la dispozitie, intr-un studio improvizat aflat la doar o aruncatura de bat de Parchetul Sectorului 1.

Repetiţiile au loc într-un studio improvizat din imediata apropiere a Parchetului Sector 1 de pe strada Scaune nr. 1-3

Si, pana la lansarea primul album, mai trebuie sa treaca un hop: gasirea unui nume pentru formatia lor. Ceea ce, cu siguranta, credem ca vor reusi si cu sprijinul cititorilor nostri si a altor fani.

Vor in „Liga lui Mitica „!

Tot cu o mare dilema se confrunta si alti procurori bucuresteni care si-au facut si ei formatie, dar de fotbal! Acestia fac deja spectacole pe terenurile sintetice de agrement si ar vrea sa-si demonstreze valoarea inscriindu-si echipa in cea de-a patra divizie a Ligii de Fotbal Profesionist. Se tem insa, cel putin deocamdata, de reactia spectatorilor si, mai ales, de cum ii vor arbitra „fluierasii”…

[youtube]gj0Rz-uP4Mk[/youtube]

[poll id=”133″]

Ultimele stiri

  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Exit mobile version