Cauta

Prima dezbracata a Romaniei a ravasit Pompeiul!

Barbat descurcaret Iohannis, asta, domne, ii merge mintea mai ceva ca olteanului. Pai, n-a reusit el in Italia sa impace si capra si varza?! A reusit, ca doar s-a intalnit si cu Giuseppe Conti, primul-ministru, dar a vizitat si Pompeiul, caci un turist care se respecta nu rateaza o asemenea oportunitate! Iar daca nici Klaus nu-i intaiul plimbaret al tarii… La fel si Carmen, sotia sa, o femeie brici, dintr-o bucata. Ce-i drept, cat mai scurta bucata, ca asa-i plac doamnei rochiile, sa fie spre mini.

Carmen Iohannis a renuntat la sandaleoare de ce

Istoria ne invata ca Roma antica era centrul lumii, dar Pompei a fost Soarele ce lumina viata cenusie a italienilor. Senatori si comercianti, legionari, borfasi sau curve, gladiatori proveniti din infractori ori dezertori, in Pompei ii intalneai pe toti si gaseai de toate. O eruptie a Vezuviului a ingropat orasul in lava si cenusa, insa descoperirea primelor ruine a permis crosetarea unei frumoase povesti. Evident, nu te poti numi turist daca nu mergi sa arunci un ochi peste maretia de odinioara a Pompeilor, sa-i adulmeci parfumul in timp ce atingi cu miscari timide zidurile templelor inchinate zeilor atotputernici.

Seful statului a ajuns la bordel tocmai in Pompei

Intocmai o fi gandit si familia Iohannis, care si-a rezervat ultima zi a vizitei prezidentiale pentru o mica „inspectie” prin aceste locuri. Dupa ce la Roma a facut baie de multime, furand startul campaniei electorale, o data ajuns la Napoli, Klaus si-a adus aminte ca, inainte de toate si orice, este un excursionist innascut. El a schimbat stilul cu totul (a dat costumul sobru pe un tricou negru si pantaloni casual, din tercot alb), ea a schimbat doar rochia. Cea scurta, roz, de la vizita oficiala de luni, pe una si mai scurta (alba in dungi bleu). Ca asa se afiseaza o prima doamna care se respecta: intr-o zi ca papusa de pe masina de nunta, in alta zi ca la shopping in mall, cand mergi sa spargi banii din meditatii ai sotului.

Cu ochii pe lupanar. Nu anagramati!

Nu doar presa italiana a remarcat ca presedintele Romaniei este la Pompei neinsotit de vreo oficialitate a statului (doar un director de muzeu a iesit in intampinarea sasului), ci si romanii aflati prin preajma. Unii l-au aplaudat, altii l-au fotografiat, dar cam toti s-au intrebat ce cauta Carmen Iohannis in „adidasi” si rochita de fetiscana imbujorata dupa primul sarut prin Pompei. Un mucalit chiar si-a permis s-o numeasca „prima dezbracata” a tarii! Urat, dom’le, foarte urat, auzi tu, nu prima doamna, prima dezbracata!

Pe motiv de excursie la Pompei <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagklaus iohannis title=Klaus Iohannis data wpil keyword link=linked>Klaus Iohannis<a> a intarziat la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

In antichitate, bogatii Pompeilor se distrau mergand la lupanar. Azi i se zice bordel. Intalneai acolo si femei, si barbati, zice-se ca si animale, ma rog, desfranarea nu cunostea limite in acea perioada. Pe atunci, cea mai cunoscuta casa de curve avea cinci etaje si un balcon din care prostituatele ademeneau oamenii de pe strada cu ocheade si vorbe mieroase. Coincidenta face ca in fotografia alaturata, la numarul 10, sa fie chiar un astfel de lupanar, cu picturi erotice pe pereti, bine conservate. Ei, si daca a lu’ Klaus bate la poarta lupanarului, in fund, pardon, in fond ce, nu are voie?! Se mai intampla sa te-mpiedici de cate un bordel imbracata mai mult dezbracata, doar o minte bolnava poate face alte paralele, de care noi ne delimitam categoric! Si, pe bune acum, eu unul chiar o inteleg pe Carmen; nu se cade sa vizitezi Pompeii intolita ca de protocol, unde-i farmecul sa mergi la lupanar purtand pantaloni si un sacou inchis de la primul pana la ultimul nasture?!

Dincolo de gafe si balbe, familia Iohannis chiar s-a simtit bine in „Cizma”. O plimbarica mica pe langa Pompei, doua ocheade aruncate de Carmencita in stanga si-n dreapta, hai c-a iesit cum trebuia si misiunea „Italia – octombrie 2018”!

Ultimele stiri

  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Bursa este pe moarte!
  • Exit mobile version